Now Reading
Am petrecut o „HAPPY baby DAY”!

Am petrecut o „HAPPY baby DAY”!

Revista Psychologies

Prima editie a HAPPY baby DAY s-a desfasurat miercuri, 4 august, in AFI Palace Cotroceni Mega Fun.

Ne-am intalnit cu mic, cu mare, in zona centrala, langa patinoar si ne-am impartit “responsabilitatile”: copiii cu distractia, adultii cu informatia.

Peste 100 de copii au “cucerit” Gymboland, in timp ce adultii au discutat de la parinte la parinte cu psihologul Cristiana Haica.

Actrita Stefana Samfira si micutul Sasha
Foto: Alina Miron (www.miroro.ro)

Invitat surpriza a fost Zana Norilor- care ne-a vorbit despre emotii, iar cei mai mici dintre cei mici – care, din motive de siguranta nu au putut intra la locul de joaca – s-au amuzat cu planse de colorat si jocuri istete, si au fost vedete ale unei mini-sedinte foto, in urma careia au primit propria coperta baby, personalizata pe loc.

HAPPY baby DAY s-a incheiat cu o multime de cadouri, carduri de reduceri la magazinele partenere din Afi Palace Cotroceni Mega Fun, si, in plus, pentru adulti, o saptamana de acces gratuit la centrul Pure Fitness.

Va multumim tututor celor care ne-ati fost alaturi la aceasta prima editie a evenimentului si va reamintim ca HAPPY baby DAY va avea loc in prima zi de miercuri a fiecarei luni!

Urmareste www.babyonline.ro pentru mai multe informatii.

Parteneri:

 

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top