Now Reading
Casa de copii Lidia din Domnesti

Casa de copii Lidia din Domnesti

Revista Psychologies


Sotii Guias, un cuplu de oameni simpli, i-au luat pe cei 13 micuti din orfelinate sau direct de pe strada si i-au adus in casa lor, unde ii ingrijesc ca pe copiii lor.

Copiilor din Casa Lidia nu le lipseste dragostea, insa le lipsesc cele trebuincioase.

Au nevoie sa poata merge, in fiecare zi, cu autobuzul cei 2 kilometri pana la scoala.

Acum, odata cu venirea iernii si a frigului, mersul la scoala a devenit si mai complicat, insa toate sperantele copiilor se indreapta catre apropierea Craciunului si a Mosului.

ECCO Romania vrea sa faca auzite povestile emotionante ale acestor copii si, cu ajutorul publicului, sa le poata aduce un Craciun plin de culoare si veselie.

Povestile copiilor pot fi citite pe wall-ul paginii de Facebook a brand-ului si in aplicatia http://www.facebook.com/ECCORomania?sk=app_317397038289071.

Fiecare demers de raspandire a povestilor acestor copii curajosi – printr-un simplu like al paginii sau share al povestilor publicate pe wall – va fi recompensat de ECCO cu un Leu.

Nu trebuie decat sa intrati pe pagina de Facebook a brandului si sa dati un like paginii sau sa sharuiti povestile pe care le vom posta pe wall in fiecare zi si sa raspanditi vorba despre curajul acestor copii.

Aveti sansa sa inveseliti Craciunul in casa Lidia pana pe data de 21 decembrie.

La inceputul anului viitor, vom povesti – tot aici, pe pagina de Facebook – cum si-au petrecut Craciunul copiii din Casa Lidia.

 

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top