Now Reading
Ceasul masculin

Ceasul masculin

Revista Psychologies
ceas, Franck Muller
Ceas Franck Muller, pret la cerere

 

Anumite cochetarii au un farmec cu totul special. De exemplu, refuzul obstinat al oricarui farmec. Sa iti dai cu un pic de gloss pe buze doar ca sa nu fii prea palida, sa te infasori in saluri groase pentru ca esti friguroasa, sa porti dessous-uri de bumbac pentru ca ai piele sensibila…

Dincolo de aceasta dorinta de confort, se ascunde, de fapt, o provocare. Aceea a unei gratii care se manifesta fara artificiu. A unei feminitati care scapa imperioasei nevoi de a fi sexy.

Ceasul barbatesc este unul dintre aceste accesorii cu seductie aluziva, care se manifesta prin absenta. Sportiv sau elegant, din piele sau metal, ceasul acesta vorbeste despre esential: iti spune ora fara multe fasoane. Mesajul este direct, poate putin inselator.

Simplicitatea lui nu este insa decat aparenta. Ciuleste urechile: el vorbeste despre gustul puterii si al ambiguitatii sexuale.

Si daca este tulburator, mai ales la o incheietura fragila, e pentru ca deschide imaginatia erotica mai mult decat o face un accesoriu transpirand de feminitate.

Text de Flavia Mazelin Salvi

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top