Now Reading
Cocor Spa – Cel mai bun spa al anului in Romania

Cocor Spa – Cel mai bun spa al anului in Romania

Revista Psychologies

Cocor Spa a primit Premiul pentru cel mai bun spa al anului în cadrul Galei Premiilor de Excelenta in Turism si Leisure, eveniment organizat de Evensys pe 3 aprilie la JW Marriott Grand Hotel. Cocor Spa a concurat la aceasta categorie impreuna cu alti 10 jucatori de pe piata de activitati de recreare si facilitati, cum ar fi Hilton Sibiu si World Class Health Academy.

Deschis in mai 2009, in urma unei investitii de 6 milioane de euro, Cocor Spa (www.cocorspahotel.ro ) este situat in statiunea de vara Neptun-Olimp. Cocor Spa beneficiaza si de un hotel de patru stele situat la numai 50 de metri de plaja, fiind astfel in pozitia de a oferi facilitati excelente pentru a petrece o vacanta de neuitat.

“Acest premiu vine exact la 2 ani de la lansare, perioada in care Cocor Spa a devenit un loc preferat de turisti, atat romani cat si straini, aprox. 30% dintre cei care aleg serviciile noastre fiind straini.

In plus, este a treia recunoastere a valorii noastre, in 2009 si 2010 Cocor Spa obtinand titlul de cel mai fashion Spa din Romania acordat de Fashion TV” a declarat Lacramioara Moroianu, Manager Cocor Spa.

Cocor Spa este in acelasi timp si cel mai mare SPA din Romania, cu o suprafata de 3.000 mp desfasurati pe 3 niveluri.

Centrul ofera servicii la standarde internationale, fiind si membru al International SPA Association.

“Cocor Spa este primul concept de medical welness balneo spa, imbinand terapiile naturale de reabilitare si preventie cu cele mai frumoase ritualuri de relaxare si wellness, inspirate din culturi occidentale si orientale” a adaugat Moroianu.

Gala Premiilor de Excelenta este un eveniment organizat în cadrul Hotel Tourism & Leisure Investment Forum, in cadrul caruia au fost acordate premii pentru cele mai eficiente si inovative proiecte si concepte din industria hoteliera si a ospitalitatii din Romania si din regiune.

 

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top