Now Reading
Consiliere psihologica pentru copiii strazii din Oradea

Consiliere psihologica pentru copiii strazii din Oradea

Revista Psychologies

OTP Bank

In 1991 lua nastere Serviciului International de Salvare a Copiilor, Organizatia din Romania. Inca de la infiintarea sa, serviciul a avut ca scop ajutorarea copiilor cu deficiente fizice si mentale si a celor provenind din familii defavorizate.

Treptat, insa, organizatia si-a extins activitatea, astfel luand nastere Serviciul social stradal pentru copiii strazii, organizat in cadrul Serviciului International de Salvare a Copiilor. Misiunea acestuia este de a contacta si identifica copiii aflati in strada, a-i monitoriza, asigurand, totodata, premisele necesare reintegrarii lor in familie sau ale masurilor de protectie speciala.

Actiunile asociatiei in Romania, dar si in Ungaria, sunt sprijinite de catre OTP Bank, principal partener. Pe langa donatiile directe, banca gazduieste in toate sucursalele sale din Romania cutii de colectare de fonduri, acesti bani fiind investiti in programele de educatie si ingrijire a copiilor defavorizati.

De altfel, banca acorda o atentie deosebita educatiei copiilor, unul dintre cele mai recente programe ale sale fiind „Dreptul de a citi”, prin care se amenajeaza biblioteci in scolile din mediul rural.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top