Now Reading
Copilul care vindeca suflete – editia a IV-a a Revistei EXCELENTA

Copilul care vindeca suflete – editia a IV-a a Revistei EXCELENTA

Revista Psychologies

Revista Excelenta


IRSCA Gifted Education, organizatie recunoscuta la nivel international in domeniul educatiei de excelenta, se numara printre cele mai fericite organizatii, in mod deosebit prin continuarea aparitiilor si in 2009 a editiilor speciale ale Revistei Excelenta, promovand cele mai inalte valori si idealuri ale educatiei de excelenta si identificarea copiilor si tinerilor capabili de performanta si cu talente deosebite in domeniul creatiei.

Editia de fata reprezinta o gama de informatii referitoare la nevoile emotionale, sociale si educationale ale copilului supradotat, avand ca instrument de dezbatere publica Legea Educatiei copiilor cu nevoi speciale, initiata de IRSCA Gifted Education si EDUGATE, Consortiul Roman al Copiilor si Tinerilor Talentati si Capabili de Performanta, disponibila la adresa: http://www.supradotati.ro/proiect-de-lege-asupra-educatiei-copiilor-cu-nevoi-speciale.php.

In aceasta editie, dorim sa vi-l prezentam pe „Copilul care vindeca suflete”, pe Alexandru Pargaru in varsta de 16 ani, elev la Liceul de Arte din Alba Iulia, talentat la poezie, muzica, cu un adevarat potential spiritual. Ne vorbeste cu inocenta si profunzime, extrem de expresiv, din suflet si zambeste cu o bunatate infinita in priviri. E un copil care ne invata care sunt lucrurile adevarate care ne fac fericiti, lucrarile adevarate ale spiritului. Acesta isi doreste sa impreuneze lumea prin iubire.

Cele mai importante titluri ale editiei:

  • Educatia copilului cu nevoi speciale
  • Colaj la clasele gimnaziale cu copii hipoacuzici
  • Talent si inzestrare in SUA
  • Heterocronia dezvoltarii la copilul supradotat
  • Rolul consilierii copilului supradotat

Va invitam sa luati parte la activitatile social-educationale si de informare pe Reteaua Sociala a Revistei Excelenta, o initiativa IRSCA Gifted Education, avand rolul de a permite cadrelor didactice schimbul de experiente privind cercetarea individuala in ce priveste activitatea didactica dar si obiectivul de a fi informati cu toate evenimentele care au loc in lume in educatie.

Peste 1000 de cadre didactice din toata tara sunt invitate sa ia parte la Reteaua Sociala a Revistei Excelenta care numara in prezent peste 800 de membri. Sunt asteptati sa se inscrie toti parintii care doresc sa obtina informatii referitoare la problemele lor privind situatia familiala, avand ca moderator specialist in terapia familiei.

Vino pe http://kristoflajos.ning.com/
Va invitam sa accesati editia a IV-a a Revistei EXCELENTA la adresa: www.supradotati.ro/revista

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top