Now Reading
DERMABLEND: Primul fond de ten corector de la Vichy

DERMABLEND: Primul fond de ten corector de la Vichy

Revista Psychologies
  • DERMABLEND are 25% pigmenti corectori, adica de doua ori mai mult decat un fond de ten clasic.
     
  • DERMABLEND ofera un grad ridicat de acoperire a defectelor tenului si rezistenta de 16 ore. Avand o textura fluida, Dermablend este usor de aplicat, matifiant, fara a lasa efect de masca.
     
  • DERMABLEND are un grad ridicat de protectie solara (SPF35 – datorata in exclusivitate filtrelor minerale), deoarece este bine stiut ca razele UV au tendinta de a agrava defectele pielii.

RECOMANDAREA SPECIALISTILOR:

Medic dermatolog Roxana Dumitrescu: „Eu recomand DERMABLEND tuturor pacientelor care au defecte la nivelul fetei, care nu sunt multumite de felul in care arata, ca o solutie corectoare, estetica, de folosit zilnic. Imi place DERMABLEND deoarece are un factor de protectie superior fata de alte fonduri de ten, ofera hidratare 24 de ore, nu contine parabeni, este non comedogenic si este testat pentru pielea sensibila. In plus, rezista pe fata pana la 16 ore.”

Alina Nacu, make-up artist: „DERMABLEND este potrivit pentru orice tip de ten. Nu sunt necesare mai multe utilizari pe zi. Este suficienta o singura aplicare, dimineata.
 

Pentru multe femei, defectele tenului dau nastere deseori unor complexe sau sentimente de excludere sociala. Cu un singur gest, DERMABLEND le reda increderea in sine si le ajuta sa isi redobandeasca zambetul. Pentru prima data, aceste femei detin controlul total asupra tenului lor.
 

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top