Now Reading
Dermato-cosmetice romanesti cu apa termala Herculane

Dermato-cosmetice romanesti cu apa termala Herculane

Revista Psychologies

Pielea sensibila, a carei incidenta este in crestere in randul populatiei de ambele sexe, este urmarea felului de trai citadin modern. Ce inseamna dermato-cosmetice? Nu exista o definitie oficiala pentru acest tip de cosmetice. Sunt vandute la recomandarea medicilor dermatologi si pediatri si au proprietati terapeutice.

Pana in 1990, se defineau chiar prin faptul ca sunt vandute exclusiv in farmacii. Ulterior, pe masura ce alte canale comerciale si-au castigat si ele drepul de a le vinde, prezenta unui farmacist la locul vanzarii a devenit un nou imperativ. Cu toate acestea, farmacistul cerut de vanzarea dermato-cosmeticelor este greu de vazut in afara farmaciilor,.

Nu orice cosmetice vandute in farmacii sunt dermato-cosmetice.

Ambiguitatea vine din faptul ca multe branduri au flirtat dintotdeauna cu farmaciile. Percepand faptul ca reteaua farmaceutica are o reputatie de seriozitate, brandurile emergente au atentat continuu la a fi vandute aici. De altfel, nu este farmacia, prin excelenta, locul unde se livreaza tratamente?
Aceste tentative au menirea de a convinge consumatorii ca eficienta cosmeticelor vandute aici este mai mare decat in alta parte.

Nu este suficient totusi pentru un produs sa fie vandut intr-o locatie medicalizata, pentru a pretinde ca are functie reala dermato-cosmetica. Dermato-cosmeticele se bazeaza cel mai mult pe cercetare si dezvoltare, pe propriile formulari si pe apropierea lor de medicamente.
Sustinatorii dermato-cosmeticelor spun despre ele ca sunt un tratament cu actiune biologica dovedita care corecteaza dezechilibrul pielii.

Aceste produse au nevoie de asistenta unui medic sau a unui farmacist, in sensul in care ele trateaza o problema speciala a pielii.

Dermato-cosmeticele sunt produse de branduri tot mai puternice care colaboreaza strans cu medicii si farmacistii. Ele dezvolta produse in legatura cu diferite patologii ale pielii.

Dermato-cosmetice romanesti cu apa termala HerculaneIvatherm, singurul brand romanesc pe aceasta piata, utilizeaza apa izvoarelor termale de la Baile Herculane, ale caror beneficii sunt cunoscute de peste 2000 de ani. Produsele Ivatherm sunt formulate si fabricate in Franta.

Alaturi de marci prestigioase din domeniul cosmeticelor care aleg sa fie produse in Franta, Ivatherm beneficiaza de tehnologia de ultima ora a producatorilor francezi si de cele mai moderne laboratoare de cercetare din domeniu. Compania romaneasca detine formule proprii si unice, iar ingredientele utilizate sunt dintre cele mai noi, inovante si sigure ingrediente cosmetice.

Testele de siguranta si eficienta ale produselor sunt efectuate atat in Franta, cat si in Romania. Cresterea inregistrata de compania romaneasca denota si indicele de simpatie castigat din partea medicilor si farmacistilor, primii beneficiari ai acestor produse.

Ivatherm, prima companie romaneasca de dermato-cosmetice, imbina cu succes inovatia specifica unei industrii dinamice cu traditia de prestigiu si eficacitate a apei termale Herculane.

Material furnizat de Ivatherm.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top