Now Reading
ELLE DECORATION Romania sprijina designul de interior si designul de obiect autohton

ELLE DECORATION Romania sprijina designul de interior si designul de obiect autohton

Revista Psychologies

„Este un numar dedicat artei”, spune Ileana Raducanu, redactor sef ELLE Decoration, „astfel, <> a adus cu sine un ghid al celor mai buni designeri de interior de la noi; pe fiecare vi-i recomand cu mare incredere. Asa cum am spus-o de fiecare data, nu incerca singur(a) acasa, ci foloseste-te de sfatul unui profesionist. Este o investitie inteligenta care te poate scuti de multe batai de cap”.

Prin concursul 3D – Dependent De Design, organizat doi ani la rand, ELLE Decoration si-a propus sa sustina tinerii designeri de obiect pe care a incercat sa ii convinga de faptul ca munca lor este importanta si poate avea beneficii neasteptate. Astfel, Mira Ene (Bucuresti), Codrin Stanciulescu (Bucuresti), Florin Busuioc (Iasi), Anca Fetcu (Bucuresti), Tudor Balanean (Cluj), Robert Marin (Bucuresti), Ramona Macarie (Bucuresti) sunt cativa dintre tinerii creatori de design de obiect care au fost recompensati de ELLE Decoration pentru talentul lor in diverse moduri (excursii la targuri de design internationale, ajutor in realizarea prototipurilor, mentionarea produselor lor in comunicatele internationale etc).

Elle Decoration continua efortul de sustinere a designului de obiect autohton prin organizarea unei expozitii cu vinzare de obiect de design, realizat in Romania. Expozitia va avea loc in perioada 18 – 30 noiembrie, la Readers Cafe, (Str. Nicolae Grigorescu, nr. 89 – 97, Bucuresti), un spatiu in care arta este la ea acasa.

Vor expune designerii de interior portretizati in ultimul numar ELLE Decoration, dealeri de mobilier international pe care speram sa ii convingem sa comercializeze si produse locale, cititori ai revistei, pasionati de design, de arta si de lucruri frumoase in general.

ELLE DECORATION

 

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top