Now Reading
Eucerin lanseaza www.eucerin.ro

Eucerin lanseaza www.eucerin.ro

Revista Psychologies

Avand o experienta de peste 100 de ani in tehnologii cosmetice si tratamente terapeutice de ingrijire a pielii si fiind intotdeauna la curent cu cele mai recente descoperiri din domeniul dermatologiei, datorita stransei colaborari cu dermatologi de renume, Eucerin le ofera acum consumatorilor romani informatii de interes despre obiectul principal al cercetarilor sale – pielea – direct pe site-ul www.eucerin.ro.

Astfel, acestia pot afla informatii despre structura pielii, influenta razelor solare, alaturi de sfaturi utile despre ingrijirea pielii si detalii despre diferitele tipuri de afectiuni dermatologice, oferite de specialisti in domeniu.

Eucerin lanseaza www.eucerin.roStiind cat de importanta este alegerea produselor potrivite, in functie de tipul de ten si de problemele specifice cu care se confrunta, site-ul pune la dispozitia vizitatorilor sai date relevante despre fiecare produs Eucerin, disponibil in portofoliul local. Produsele sunt prezentate din perspectiva specialistilor in dermatologie si ofera solutii pentru toate tipurile de piele, inclusiv pentru cea cu probleme dermatologice.

www.eucerin.ro include si o rubrica de contact, unde vizitatorii pot adresa intrebari, acestia avand, de asemenea, posibilitatea de a deveni membri in clubul Eucerin: se pot inscrie pentru a primi newsletter-ul Eucerin, care include atat noutati despre brand cat si informatii de interes despre ingrijirea pielii.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top