Now Reading
Gama pentru ingrijirea tenului Royal Velvet

Gama pentru ingrijirea tenului Royal Velvet

Revista Psychologies

Gama pentru ingrijirea tenului Royal VelvetCrema de zi pentru fermitatea pielii Royal Velvet FPS 15
O noua crema de zi, cu formula avansata, bogata, senzuala, care fortifiaza si hidrateaza intensiv pielea. Imbogatita cu ingredientul unicat – infuzie de iris negru – crema catifeleaza pielea, ii confera un aspect mai ferm si vizibil intinerit, timp indelungat. FPS 15 (50 ml)

Crema de noapte hranitoare Royal Velvet
Crema hranitoare de noapte cu infuzie de Iris negru care reface aspectul tineresc natural al pielii si ii imbunatateste fermitatea in timp ce dormi. Textura bogata, actioneaza mai eficient daca este folosita in combinatie cu crema de zi Royal Velvet (50 ml)

Crema pentru fermitatea conturului ochilor Royal Velvet
Formula noua si avansata, care intinde si recontureaza pielea din jurul ochilor, atenuand totodata aspectul cearcanelor si al pungilor de sub ochi. Imbogatita cu infuzie de iris negru, ce confera fermitate si catifelare pielii din jurul ochilor, reduce in acelasi timp liniile fine si ridurile (15 ml).

Lapte demachiant Royal Velvet
O noua formula, cu textura mai usoara, care se intinde minunat pe piele. Indeparteaza impuritatile, fara a usca excesiv pielea, contribuind totodata la redarea stralucirii acesteia. Imbogatita cu infuzie de iris negru (200 ml).

Lotiune tonica calmanta Royal Velvet
O noua formula calmanta, pe care sa o folosesti dupa demachiere. Sterge urmele de machiaj si impuritatile si pregateste pielea pentru crema de zi sau de noapte Royal Velvet. Imbogatita cu infuzie de iris negru (200 ml).

Disponibile prin reprezentantii Oriflame.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top