Now Reading
Iwostin Hydratia – hidratare in functie de fiziologia pielii

Iwostin Hydratia – hidratare in functie de fiziologia pielii

Revista Psychologies

Noua gama Iwostin Hydratia, disponibila din aceasta vara exclusiv in farmacii, este destinata hidratarii fiziologice a pielii deshidratate.

Prin ingredientele active pe care le contine, Iwostin Hydratia limiteaza pierderea transepidermica de apa, contribuie la refacerea necesarului de substante fiziologice al pielii si limiteaza pierderea de uree din piele. Asigura pielii hidratare profunda si de durata, timp de 24 de ore.

Gama Iwostin Hydratia include crema fiziologica cu ceramide si spuma fiziologica pentru spalarea fetei si demachiere.

Iwostin Hydratia – hidratare in functie de fiziologia pieliSpuma fiziologica pentru spalarea fetei si demachiere Iwostin Hydratia, 165 ml, este indicata pentru curatarea si demachierea zilnica a pielii deshidratate, sensibile si alergice. Fara sapun, spuma Iwostin Hydratia are un efect eficient si delicat de curatare si demachiere a pielii, asigurandu-i nivelul corect de hidratare si calmand iritatiile. Se recomanda aplicarea dimineata si seara a unei cantitati mici de produs pe pielea umezita a fetei si a gatului, care se intinde usor si se clateste cu apa calduta.
Pret recomandat: 41 lei, disponibila exclusiv in farmacii.

Pe baza de apa termala de Iwonicz-Zdroj, crema fiziologica cu ceramide Iwostin Hydratia, 75 ml, este recomandata pentru ingrijirea zilnica a pielii deshidratate, sensibile si alergice. Asigura pielii nivelul optim de hidratare, retine eficient apa in piele, previne pierderea de apa si confera substantele fiziologice necesare pentru mentinerea nivelului corect de hidratare a pielii.
Pret recomandat: 43 lei, disponibila exclusiv in farmacii.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top