Now Reading
Lupta natural impotriva alergiilor cu AllerTame de la Secom

Lupta natural impotriva alergiilor cu AllerTame de la Secom

Revista Psychologies

AllerTame reduce manifestarile alergiilor precum rinoreea apoasa, stranutul, respiratia dificila, pruritul, eruptiile cutanate, eczemele, eritemul, tumefactia pleoapelor, etc.

De asemenea, are efect antioxidant, antiinflamator, expectorant, antispastic si antispasmodic.

Lupta natural impotriva alergiilor cu AllerTame de la SecomAlergia reprezinta o reactie de raspuns a organismului la anumite substante si microorganisme numite alergeni, care nu afecteaza in mod normal si alte persoane. Cei mai cunoscuti alergeni sunt polenul, acarienii, mucegaiul, ciupercile, crustaceele, arahidele si aditivii alimentari precum glutamatul monosodic.

Simptomele alergiilor sunt foarte variate ca tip si intensitate, in functie de alergenii care le provoaca: dureri de cap, stranut, eczeme, inrosirea ochilor, inflamarea gatului, dificultati de respiratie, arsuri la stomac, diaree, etc.

Primavara, din cauza sensibilitatii crescute a organismului datorate carentei de vitamine si minerale, suntem mai predispusi la manifestarea acestor reactii alergice neplacute. Produsul natural AllerTame, de la Secom, prin extractele din plante medicinale si fructe din compozitia sa, ajuta la ameliorarea simptomelor in toate tipurile de alergii.

Cum reactioneaza organismul la alergii

In mod obisnuit, sistemul imunitar este cel care ne protejeaza impotriva actiunii nocive a factorilor externi: virusi, bacterii, particule de praf, substante chimice toxice, etc. La persoanele cu predispozitie pentru alergii, sistemul imunitar reactioneaza foarte agresiv impotriva unor substante pe care le percepe drept periculoase, dar care in realitate sunt inofensive pentru organism.

Ca masura de aparare, sistemul imunitar produce in numar ridicat anticorpi specifici pentru fiecare alergen in parte. Acesti anticorpi atrag alergenii, care se ataseaza de ei si genereaza eliberarea unor substante in organism, recunoscute sub denumirea de substante histaminice. Histaminele sunt cele care induc simptomele alergiilor precum stranutul, inrosirea si lacrimarea ochilor, infundarea nasului, usturimile in gat, urticariile si mancarimile.

Primavara, persoanele care sufera de alergii sunt mai predispuse la manifestarea simptomelor datorita prezentei polenului in aer si a inmultirii acarienilor. Cea mai cunoscuta alergie de sezon este rinita alergica, numita si febra fanului, care se datoreaza in special polenului ce provine de la florile copacilor precum stejarul, cedrul, ulmul, mesteacanul, plopul si nucul.

Este stiut faptul ca polenul plantelor cu flori mari, precum lalelele sau trandafirii, nu declanseaza deobicei reactii alergice, acestea fiind cauzate de florile arbustilor, copacilor si plantelelor ierboase de cultura, precum cerealele.

Multe dintre afectiunile alergice sunt ereditare, astfel ca daca o persoana din familie a suferit de-a lungul vietii de astm sau rinite alergice, cresc riscurile pentru ceilalti membrii. Conform studiilor, cele mai expuse categorii de persoane la dezvoltarea unor afectiuni alergice sunt copii si tinerii. De asemenea, femeile au o predispozitie la alergii de 2,6 ori mai mare decat barbatii.

Pret: 130 lei/60 capsule

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top