Now Reading
Marea finala Make-up STAR cu Oriflame si Look

Marea finala Make-up STAR cu Oriflame si Look

Revista Psychologies

Alaturi de echipa din conducerea Oriflame s-a aflat si un invitat deosebit: Jonas Wramell, Directorul Global Artistic Oriflame (in imaginea urmatoare alaturi de finalisti).

Jonas Wramell

Jonas a venit special pentru finala Make-up STAR. Pe toata durata evenimentului el a supravegheat atent probele concurentilor interactionand cu ei dar si cu publicul prezent.

Toti invitatii s-au bucurat de o sesiune LIVE de machiaj sustinuta de Jonas si de o sesiune de tips&tricks referitoare la arta make-up-ului hollywoodian!

Marea finala Make-up STAR cu Oriflame si Look5

Emotii mari in randul concurentilor! Pentru marea finala a competitiei Make-up STAR Oriflame le-a pregatit talentatilor artisti trei probe, doua practice si una surpriza. Proba numarul 1 a fost realizarea unui machiaj de ZI.
Pentru ca s-a dorit si testarea abilitatilor creative in cazuri de timp-limita, in cadrul probei numarul 2 s-a solicitat concurentilor sa transforme machiajul de zi intr-unul de seara! Iar in cadrul probei surpriza am aflat care sunt abilitatile de public-speaking ale participantilor. Asadar li s-a cerut fiecaruia sa sustina cate o prezentare a unui produs cosmetic de machiaj Oriflame.
Marea finala Make-up STAR cu Oriflame si LookDesi emotiile au fost mari, concurentii au parcurs cu bine cele trei probe, interactionand constant cu Jonas si cu jurnalistele de beauty, care le puneau intrebari despre make-up.

Cel mai nou STAR din echipa Oriflame Romania!

Asa cum ne-a marturisit si Jonas, competita a fost una foarte stransa. Au participat oameni foarte talentati si alegerea a fost una nu tocmai usoara.
Juriul a analizat cu atentie machiajele finalistilor, au pus intrebari si au analizat raspunsurile.

Dupa o deliberare de aproxmativ 30 de minute, s-a desemnat in unanimitate castigatoarea Make-up STAR: OANA DINCULESCU!

Invitatii au aflat cat de important este machiajul, cat de multa creativitate are nevoie un viitor make-up artist, dar si ce cariera stralucitoare si plina de beneficii o asteapta pe Oana Dinculescu, noul make-up STAR Oriflame!

Iata cei 10 finalisti ale concursului alaturi de modele pe care le-au machiat:
Raluca Luca Mirela Niculai
Raluca Luca (stanga) Mirela Niculai (dreapta)
Oana Dinculescu Sanziana Iaru
Oana Dinculescu (dreapta) Sanziana Iaru (stanga)
Ioana Cristea Gabriela Mirea
Ioana Cristea (stanga) Gabriela Mirea (dreapta)
Sergiu Bechean Mihaela Hanganu
Sergiu Bechean (stanga) Mihaela Hanganu (dreapta)
Mirela Dragan Mirela Ecobici
Mirela Dragan (stanga) Mirela Ecobici (stanga)

 

Apoi evident, s-a sarbatorit in cadrul unei sesiuni de cocktailuri dedicata tuturor celor prezenti, pentru a-i ura Oanei „bun venit in echipa Oriflame!”

Castigatoarea, Oana Dinculescu are 26 de ani si este un make-up artist atestat, absolventa a Scolii de Make-up „Chic Studios” din New York, avand cunostinte in machiaje pentru prezentari de moda, machiaj de nunta, de TV si fotografie, o persoana pasionata de industria make-up, ambitioasa si sociabila.
 

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top