Now Reading
NIVEA VISAGE Essential Care 3 tipuri de ten, 3 pasi de ingrijire

NIVEA VISAGE Essential Care 3 tipuri de ten, 3 pasi de ingrijire

Revista Psychologies

Prima conditie pentru o ingrijire adecvata este sa stii in care dintre cele 3 tipuri principale se incadreaza tenul tau: uscat/sensibil, normal spre mixt, mixt/gras.

Fiecare tip de ten are nevoile lui speciale si necesita o ingrijire aparte, folosind produsele potrivite, in 3 pasi: curatare, tonifiere, hidratare.

Cea de-a doua conditie este sa o respecti pe prima… fara sa trisezi! Comoditatea, nerespectarea celor 3 pasi sau folosirea unor produse neadecvate pot fi principalii inamici ai unui ten frumos si sanatos.

Rezultatele cercetarilor NIVEA se regasesc in gama completa pentru ingrijirea tenului NIVEA VISAGE Essential Care.

Aceasta face mult mai usoara alegerea produselor pentru fiecare tip de ten, indiferent de varsta.

Cele trei game esentiale de ingrijire de la NIVEA sunt eterne, dar moderne, formulate pentru a satisface chiar si cele mai inalte asteptari ale consumatorilor.

NIVEA VISAGE Essential Care pentru tenul uscat si sensibil – cu ulei natural de masline si galbenele

Imbogatite cu lipide, ulei natural de masline si galbenele, produsele de ingrijire pentru ten uscat si sensibil NIVEA VISAGE hidrateaza intensiv si ingrijesc pielea.

Rezultatul este un ten radiant, stralucitor, care se simte placut la atingere. Pielea este tratata cu delicatete de la curatare pana la hidratare.

Crema de zi este bine absorbita, pastrand tenul hidratat pentru 24 de ore si protejandu-l de radiatiile UV datorita FPS 8.

NIVEA VISAGE Essential Care pentru ten normal si mixt – cu extract natural de lotus si vitamine

Imbogatita cu extract natural de lotus si vitamine, noua formula de la NIVEA VISAGE echilibreaza nivelurile de hidratare ale tenului, lasandu-l moale si frumos, cu o senzatie de prospetime de lunga durata.

Dupa ce tenul a fost curatat si revitalizat, crema de zi ii readuce balansul natural si il protejeaza cu ajutorul FPS 8.

In timpul somnului, crema de noapte ajuta tenul sa se odihneasca si sa se revitalizeze, ajutand procesul natural de regenerare.

Astfel, te vei trezi dimineata cu un ten odihnit si fresh.

NIVEA VISAGE Essential Care pentru tenul mixt si gras – cu extract natural de orez si lemongrass

Gama NIVEA VISAGE pentru tenul mixt si gras contine extracte naturale de orez si lemongrass, care ajuta pielea sa-si recapete echilibrul natural.

Produsele reduc aspectul lucios al tenului, il matifiaza si ii asigura hidratarea, pentru o senzatie de confort si un aspect placut timp de 24 de ore.

Ca si celelalte creme de zi din gama NIVEA Visage Essentials, crema pentru tenul mixt si gras protejeaza pielea prin formula de protectie UV data de FPS 8.

 

 

 

 

 

 

 

 

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top