Now Reading
NOILE MODELE DIN COLECTIA DE CEASURI HEART4HEART

NOILE MODELE DIN COLECTIA DE CEASURI HEART4HEART

Revista Psychologies

Pornind de la succesul international de care s-a bucurat aceasta colectie, Folli Follie a creat ceasuri ale caror carcase au dimensiuni mai mici, pentru o nota mai eleganta a acestei colectii.

Cu aceste noi modele, Folli Follie a adaugat astfel noi piese in colectia sa impresionanta si cu sortimente variate de ceasuri, care raspunde tuturor nevoilor femeii moderne.

Noua colectie Heart4Heart vine sa sublinieze inca o data faptul ca Folli Follie este lider in domeniul ceasurilor, prin cautarea unor tehnologii inovative si accentul pus pe calitate si design in acord cu ultimele tendinte ale modei.

Designul emblematic Heart4Heart – cele patru inimi de cristal stralucitoare iau forma trifoiului norocos, cu pietre de cristal rosii, albastre si de culoarea sampaniei.

Rezultatul este o colectie plina de stil si eleganta, ce inspira rafinament cosmopolit.

Avand carcase din otel inoxidabil sau din otel inoxidabil placat cu aur roz sau de culoare neagra, ceasurile Heart4Heart vin in combinatii de culori variate, cum ar fi alb-negru, roz, albastru intens, rosu.

Fie ca optezi pentru eleganta clasica, rafinamentul cosmopolit sau pentru o abordare indrazneata, vei gasi in aceasta colectie ceasul potrivit.

Alege combinatia de culori care te reprezinta si Folli Follie iti va impartasi dragostea si bucuria intr-un mod elegant si stralucitor, ce inglobeaza expertiza Folli Follie in designul ceasurilor.

 

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top