Now Reading
Noile produse BIO Krauter Herbarium de la Life Care

Noile produse BIO Krauter Herbarium de la Life Care

Revista Psychologies

Noile produse BIO Krauter Herbarium de la Life CareSirop BIO pentru tuse Krauter, pret 39.99 lei, www.life-care.com

Siropul pentru tuse Krauter este un produs terapeutic pentru gat si caile respiratorii. Siropul este o combinatie din miere fina din flori, cu ulei de fenicul si cimbru, un ajutor calmant si natural in cazul afectiunilor cauzate de tuse sau iritatii.
Cimbrul si feniculul au multiple efecte benefice, imediate asupra gatului si asupra cailor respiratorii. Nu contine aditivi, arome artificiale, coloranti si indulcitori.

Bomboane BIO pentru gat Krauter – cu extract de echinaceea, pret 12.98 lei, www.life-care.com

Bomboanele BIO cu echinaceea Krauter pot fi folosite pentru ameliorarea simptomelor racelii, gripei si laringitei, datorita proprietatii echinaceei de tonifiere a sistemului imunitar si datorita extractului de brad, eficient in afectiunile respiratorii provocate de bronsite, laringite, guturai sau sinuzita. Echinaceea este eficienta in combaterea infectiilor, iar extractul de brad are efecte relaxante.

Bomboane BIO impotriva racelii Krauter – cu extract de salvie, pret 12.98 lei, www.life-care.com

Bomboanele BIO cu salvie Krauter amelioreaza simptomele racelii datorita proprietatilor antibiotice, antiinflamatorii si antivirale. Din antichitate, salvia, originara din regiunile mediteraneene, a fost folosita pentru mentinerea sanatatii gatului si a faringelui datorita calitatilor sale exceptionale si gustului sau unic. Pot fi utilizate in orice perioada. Sunt bine tolerate deoarece nu contin gluten si lactoza.

Bomboane BIO mentolate Krauter, pret 5.99 lei, www.life-care.com

Bomboanele BIO mentolate Krauter asigura o respiratie proaspata si de lunga durata. Uleiul de menta are la baza o cantitate ridicata de mentol si are cu puternic rol antiseptic si anestezic, fiind indicat in calmarea simptomelor provocate de infectiile respiratorii, cum ar fi tusea si raceala.

Balsam protector pentru buze Kr¤uter – cu galbenele BIO, www.life-care.com

Balsamul protector pentru buze Krauter cu galbenele BIO, are efect calmant si hranitor, ingrijeste buzele, le confera o stralucire cremoasa si le protejeaza de factorii poluanti din mediul inconjurator. Hidrateaza si protejeaza in profunzime. Este ideal pentru vremea rece si nu trebuie sa lipseasca din poseta femeii moderne.
 

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top