Now Reading
Noul lip gloss LIGHT UP de la beautycycleâ„¢

Noul lip gloss LIGHT UP de la beautycycleâ„¢

Revista Psychologies

Conform unui studiu efectuat de beautycycle referitor la obiceiurile de aplicare a machiajului, circa 40% dintre femei au intotdeauna la ele un produs de machiaj precum luciul de buze.

Orice femeie are nevoie de produse de machiaj de calitate, care s-o ajute sa realizeze un machiaj atragator si natural in cel mai scurt timp.

Poate va grabiti sa intrati intr-o sedinta sau tocmai v-ati intors din pauza de pranz: multumita componentelor inovatoare din noul luciu de buze beautycycle va puteti reimprospata rapid machiajul, chiar in absenta luminii naturale”, a declarat Carena Zuleger, makeup artist si expert beautycycle.

In cele mai diverse imprejurari – in timpul zilei la birou, dupa-amiaza la cumparaturi sau seara in oras – reimprospatarea rapida a machiajului buzelor este importanta pentru orice femeie.

Expertul beautycycle recomanda: „Femeile care prefera un machiaj accentuat al ochilor trebuie sa aleaga o nuanta discreta pentru machiajul buzelor, cum ar fi de exemplu Luciul de buze Light Up in nuanta Champagne. Aceasta nuanta arata perfect pe orice tip de ten, fiind ideala pentru un machiaj discret si natural de zi”.

Luciul de buze beautycycle Light Up este disponibil in trei nuante variate (Champagne, Glitz, Passion) potrivite pentru orice tip de machiaj si pentru orice ocazie.

 

Pret: 62,69 RON
 

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top