Now Reading
O viata mai buna pentru pielea sensibila

O viata mai buna pentru pielea sensibila

Revista Psychologies

De aceea, La Roche-Posay le prezinta cele doua gesturi esentiale de ingrijire a pielii sensibile: apa termala si crema de hidratare (Hydreane, Hydraphase sau Toleriane Ultra).

Pentru tenul sensibil, La Roche-Posay propune Hydreane, iar pentru tenul deshidratat – Hydraphase. Ambele au varianta Legere – pentru tenul normal-mixt si Riche – pentru tenul uscat.

Pentru pielea intoleranta si hipersensibila, La Roche-Posay sugereaza Toleriane Ultra.

Din punct de vedere clinic, pielea sensibila prezinta senzatii de disconfort, roseata si iritatii. Aceste fenomene isi au bazele in asa-numita hiperexcitabilitate „neurogena”: o reactivitate crescuta a terminatiilor nervoase implicate in sensibilitatea pielii.

Datorita proprietatilor imuno-modulatorii, apa termala La Roche Posay inhiba mediatorii implicati in procesul inflamator, in special in fenomenul de alergie cutanata. Multumita proprietatilor anti-oxidante, apa termala are un rol esential in protectia celulara, eliminand efectele daunatoare ale stresului cotidian implicat in procesul de imbatranire si cancer cutanat.

In perioada ianuarie-februarie 2012, in farmacii la cumpararea oricarei creme hidratante (Hydreane, Hydraphase sau Toleriane Ultra), La Roche-Posay le ofera cadou o apa termala.

La Roche-Posay

 

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top