Now Reading
OREO, inca tanar la 100 de ani

OREO, inca tanar la 100 de ani

Revista Psychologies


Inca tanar la 100 de ani, OREO le cere tuturor sa lase deoparte telefoanele mobile, sa isi inchida laptopurile si sa se opreasca un moment pentru a celebra copilul din interior, sa inspire si sa stranga un milion de momente de voie buna si de distractie fara griji.

Pe adresa Oreo.com/birthday si pe pagina de Facebook a biscuitilor OREO, fanii pot impartasi cum si-au eliberat copilul din interior postand o fotografie, o poveste sau un clip in OREO Moments Gallery.

„Million Moments Meter” (contorul celor un milion de momente) va urmari inscrierile, cate un moment pe rand, astfel incat fanii sa poata vedea ce fac altii din intreaga lume.

Oamenii au inceput deja sa impartaseasca momente, cum ar fi un tata si fiica sa care impart un biscuit OREO cu lapte in fata camerei web.

Festivitatile derulate in mai multe tari din lume vor fi filmate, fotografiate si postate in timp real pe pagina de Facebook a OREO pentru fanii din peste 200 de tari.


Aniversarea este doar inceputul…

Pe langa faptul ca isi pot impartasi momentele de voie buna si de distractie in OREO Moments Gallery, fanii OREO de pe Facebook din intreaga lume vor avea sansa, pe tot parcursul anului 2012, sa fie protagonisti in „Aniversarea Zilei” de ziua lor.

Fanii pot alege sa trimita prietenilor si familiei felicitari de aniversare personalizate prin intermediul Facebook, inclusiv o felicitare personalizata din partea celebrei trupe de muzica country, Lady Antebellum.

Pentru mai multe moduri distractive de a scoate la lumina copilul din interior, inclusiv jocuri online si retete OREO, vizitati Oreo.com/birthday sau Facebook.com/Oreo.

 

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top