Now Reading
(P) Rolul ORM in cariera celebritatilor si a politicienilor

(P) Rolul ORM in cariera celebritatilor si a politicienilor

In timp ce Managementul Reputatiei Online poate fi numit „un instrument necesar” pentru un business, indiferent de amploarea acestuia, el are aceeasi relevanta si in alte aspecte ale lumii sociale si de afaceri. In aceasta categorie pot fi incluse vedetele, politicienii si VIP-urile, deoarece acestia sunt cei care sunt conectati permanent cu publicul intr-o maniera directa sau indirecta si de asemenea trec printr-o multime de interactiuni sociale in acest proces.

Campaniile ORM si celebritatile

Stim ca celebritatile au proprii lor manageri care ii ajuta in diferite moduri cum ar fi gestionarea timpului, gestionarea relatiilor publice, desfasurarea de campanii in numele lor, lansarea de produse, petreceri si mult mai multe lucruri. Totusi managerii celebritatilor sunt neputinciosi atunci cand vine vorba de combaterea unui anumit zvon sau a unor stiri false care circula in mass-media despre clientii lor. Acest lucru include mii de povesti negative care afecteaza imaginea pe Internet, postari false care sunt suficiente pentru a-i face pe clientii lor sa aiba nopti nedormite si sa sufere de depresie. In acest punct managementul reputatiei online devine important. El trebuie abordat intr-un mod profesionist de catre o agentie SEO si ORM (Online Repitation Management) care se va ocupa cu inlaturarea imaginii negative din jurul celebritatilor.

Serviciile ORM si politicienii

Politica moderna a devenit un camp de lupta al afacerilor, deoarece aproape fiecare partid politic sau lider lupta sa-i deconspire pe omologii lor, asociindu-i cu tot felul de escrocherii. Mai mult decat atat, mass-media sociala a devenit o adevarata arma, cu ajutorul careia oricine, sub rezerva anonimatului, poate duce campanii defaimatoare si poate raspandi informatii false pentru a-si elimina contracandidatii din politica. Imaginati-va o campanie bazata pe fapte si zvonuri false care este lansata impotriva unui politician onest. Aceasta ar putea sa-i ruineze rapid cariera si sa ii afecteze imaginea definitiv. Ar fi greu sa gasesti pe cineva care sa-l poata ajuta pe un om politic intr-o asemenea situatie, deoarece atacurile vor continua sa curga. Numai printr-o abordare strategica bazata pe ORM, toate lucrurile negative si informatiile false pot fi „sortate” la timp in mediul online.

O agentie ORM este cu siguranta solutia pentru toti acesti politicieni si celebritati aflate intr-o situatie dificila. In timp ce impactul informatiilor negative ar putea fi imens, o agentie eficienta ORM, este intotdeauna o afacere buna. In felul acesta vor putea fi contracarate „atacurile” din mediul online, celebritatile/politicienii vor tine in permanenta legatura cu fanii, informatiile negative vor fi inlaturate din mediul online etc.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top