Now Reading
Produsele profesionale de make-up Kryolan

Produsele profesionale de make-up Kryolan

Revista Psychologies

De peste sase decenii, Kryolan Professional Make-up este specialistul nr. 1 in produse profesionale de make-up pentru teatru, film si televiziune pe plan global.

O gama ce include peste 16.000 de produse in 750 de nuante promite sa satisfaca orice dorinta a unui make up martist, Kryolan devenind brandul global in domeniul machiajului profesional, cu produse distribuite in peste 70 de tari din intreaga lume .

Kryolan este constient de dificultatile pe care un makeup artist le intampina si, de aceea, pentru a asigura o mai buna continuitate in ceea ce priveste nuantele create a implementat tehnologii stiintifice in laboratoarele sale, lucru rar in domeniul cosmeticii.

In prezent, la Kryolan majoritatea nuantelor pentru piele sunt controlate cu ajutorul unui spectrometru foto: un aparat care masoara culorile cu deosebita acuratete.

Valorile obtinute sunt analizate prin intermediul unui software special creat in acest scop.

O putere mare de acoperire este esentiala atunci cand vine vorba de machiajul pentru teatru – insa fara ca produsul sa trebuiasca sa fie aplicat intr-un strat foarte gros. Kryolan satisface aceste asteptari folosind pigmenti fini de pamant.

Kryolan este specialistul No.1 cand vine vorba de efecte speciale si body painting.

De asemenea produsele Kryolan pot fi utilizate in make-up-ul de zi cu zi pentru un look desavarsit.

 

KRYOLAN ESTE SPONSOR OFICIAL MISS UNIVERSE

 

Disponibil: TopLine
 

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top