Now Reading
Repere noi in shopping: Masstige

Repere noi in shopping: Masstige

Revista Psychologies

Te pregatesti pentru sezonul preferat de shopping – Sarbatorile de iarna? Deja ti-ai creionat lista cadourilor pentru cei dragi? Cu siguranta tu esti in fruntea listei, si ceea ce iti doresti cel mai mult este o noua garderoba.

 

Imbracamintea si accesoriile casual propuse de Masstige se adreseaza femeii moderne si independente. Deci au fost create chiar pentru tine. Linia moderna creata de echipa de designeri Masstige surprinde ultimele tendinte ale modei internationale.

 

masstige, boutique, shopping, liberty center

Masstige propune 6 colectii pe an, ceea ce reprezinta promisiunea reinnoirii garderobei tale cu tot ce inseamna noutate in fashion in timp real. Fiecare dintre aceste colectii reuneste toate gusturile si trendurile momentului, deoarece brandul Masstige este Glocal: global si local, fiind recunoscut prin elementele sale definitorii: calitate, valoare si modernitate.

 

Masstige este un brand tanar nascut in Uruguay. Ajungand in scurt timp un important lant de magazine de moda pentru femei, la nivel international, fiind reprezentat de magazine in 17 tari din intreaga lume.

 

masstige, boutique, shopping, liberty center

Va asteptam in primul boutique Masstige din Liberty Center, la etajul 1.*

 

MASSTIGE

  • Masstige a fost fondat in 1960 in orasul Punta del Este de catre surorile Greta si Lolita Engelman.
  • In 1977, Masstige detine deja mai multe locatii in orasul de origine si deschide prima sucursala in Montevideo. Masstige incepe astfel dezvoltarea si transformarea brandului dintr-un nume local intr-unul international.
  • Din 2002, Masstige incepe expansiunea internationala prin francizarea brandului. Incepand cu prima franciza deschisa in Insulele Canare – Spania, Masstige se extinde in Bolivia, Columbia, Mexic, Brazilia, Venezuela, Africa de Sud, Spania si in multe alte tari.

 

*Liberty Center este situat la intersectia dintre Calea Rahovei si Strada Progresului si a fost deschis pe data de 31 octombrie 2008.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top