Now Reading
SEBASTIAN – Experimenteaza hairstylingul nonconformist

SEBASTIAN – Experimenteaza hairstylingul nonconformist

Revista Psychologies

“Credem ca personalitatile noastre sunt mult prea colorate pentru a putea fi cuprinse intr-un singur look. De aceea SEBASTIAN PROFESSIONAL este intr-o continua cautare a ineditului, gandeste in viitor, priveste dincolo de comun si se ridica deasupra normelor. Pentru creativitate nelimitata in par si styling – sau ne-interventie cum ne place sa o numim.” Acesta este credo-ul Sebastian.

SEBASTIAN – Experimenteaza hairstylingul nonconformistGama actuala contine un portofoliu ultracondensat si foarte usor de folosit.

Produsele ce fac parte din gama Flow au caracteristici polivalente. Ofera simultan styling si ingrijire hidratanta.

Foundation este linia destinata exclusiv ingrijiri, in timp ce Flaunt si Form se adreseaza texturii, formei si finisarii coafurii.

Originar din Statele Unite, SEBASTIAN Professional este un brand avangardist, high-fashion, creator de tendinte, care ne da libertatea de a fi autentici si a ne exprima stilul personal in cel mai indraznet mod posibil.

SEBASTIAN Professional inseamna peste 35 de ani de inovatie si creativitate in industria hairstylingului.

Prima idee exceptionala, inventarea placii crimping iron de catre Geri Cusenza, a luat nastere in capitala starurilor, Los Angeles.

SEBASTIAN Sebastian Professional ofera hairstilistilor produse premiate pentru performanta si oportunitati perfecte de a crea si a initia noi stiluri in coafura.
 

Produsele sunt disponibile in saloanele de coafura selectionate.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top