Now Reading
Sporeste rezistenta parului tau cu ELSEVE!

Sporeste rezistenta parului tau cu ELSEVE!

Revista Psychologies

 

Puterea Elseve Arginine Resist X3 consta in remanenta noului sau ingredient activ si in armonia deosebita intre diferitele produse ale acestei game. Furnizarea de arginina sporeste gradual cu fiecare aplicare pentru a-i spori rezistenta.

Un adevarat energizant, arginina intareste rezistenta parului. Destupa bulbul prin reactivarea microcirculatiei. Furnizarea de nutrienti esentiali pentru par este optimizata si astfel potentialul sau pentru rezistenta este recapatat.

Chiar de la prima aplicare actioneaza asupra zonelor deteriorate. Scutul de protectie natural al parului este refacut, parul obtine nutrientii esentiali si firul de par este restructurat.

De asemenea, texturile fine, catifelate si care se topesc ajuta la sporirea eficientei argininei. Ele patrund instantaneu si elibereaza arginina pe intreaga lungime a firului de par.

REZULTAT: de la radacina pana la varfuri parul devine din ce in ce mai puternic si mai rezistent.

SPRAY TRATAMENT
Formula acestui tratament intensiv patrunde foarte rapid, actionand asupra radacinii parului. Un produs care nu necesita clatire, creat pentru a fi masat pe scalp, acest tratament spray activeaza microcirculatia in jurul bulbului. Schimburile nutritionale sunt optimizate si parul creste mai rezistent.

BALSAM
Acest balsam ce trebuie utilizat dupa sampon intareste si sporeste actiunea samponului prin sporirean concentratiei de arginina in firul de par. Refacut si protejat, parul este mai putin vulnerabil la efectele
pieptanarii si perierii si este descurcat mai usor.

SAMPON
Samponul de intarire, cu textura sa bogata si cremoasa depoziteaza arginina pe firul de par, de la radacini pana la varfuri. Firele de par sunt refacute inca de la prima aplicare. Parul isi recapata vitalitatea si
rezistenta.

MASCA
Masca se utilizeaza dupa sampon si asigura o ingrijire intensa parului fragil. Distribuita uniform pe par, masca este usor de clatit. Datorita texturii sale bogate, formula completeaza eficacitatea argininei pentru rezultate deosebite.

Pret:
sampon, balsam = 14 lei fiecare
masca 27 lei,
spray demelant 18 lei.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top