Now Reading
Un par sanatos: o coafura desavarsita

Un par sanatos: o coafura desavarsita

Revista Psychologies

Peria rotativa Philips Dynamic Volume HP8665 este un airstyler cu sistem automat de rotire, substitut ideal al priceperii stilistului, ce asigura o protectie eficienta a parului.

Poti sa te joci cu onduleuri rebele, varfuri intoarse si coafuri pline de volum, fara a mai incerca sa maschezi, pe termen scurt, defectele parului. Rezultatul: un aspect natural si ingrijit.

Mai mult stil

Peria rotativa Philips Dynamic Volume HP8665 cu flux de aer cald permite uscarea si coafarea parului in acelasi timp, protejandu-l si oferindu-i un aspect sanatos, revigorat.

Gratie perilor naturali de care dispune, peria netezeste si coafeaza parul fara a-l agresa
. Astfel, sunt reduse la minimum efectele nocive ale periajului, iar parul ramane moale si stralucitor.

De asemenea, setarea speciala “Care” permite obtinerea temperaturii optime pentru uscare, oferind o protectie suplimentara.

Peria este dotata cu 2 setari de temperatura/viteza care controleaza fluxul de aer, diferit pentru functiile de uscare si coafare
.

Pentru numeroasele posibilitati de stilizare, in functie de tipul si lungimea parului, peria rotativa Philips vine cu doua accesorii: peria cu dimensiuni de 50 mm, respectiv cea de 30 de mm.

Mai mult decat atat, cele 2 viteze de rotatie si cele 2 sensuri de rotatie ale periei permit o manevrare usoara si respectarea dorintelor de coafare.


Protectie eficienta a parului

Pe langa perii naturali, invelisul acestei perii rotative este conceput cu un ionizator ce elibereaza ioni incarcati negativ. Repartizati pe par, acestia ajuta la netezire si prevenirea aspectului cret, “electrizat”.

De asemenea, elementele ceramice permit obtinerea caldurii din spectrul infrarosu extrem, protejand parul impotriva uscarii excesive, fara a compromite rezistenta coafurii.


Multumesc pt alegerea ta!


Daca nu esti multumita de calitatea acestui produs, il poti returna si primesti banii inapoi.
Initiativa Philips face parte din campania „Multumesc pentru alegerea ta!” implementata la nivel national, in magazinele partenere.

Returnarea banilor este valabila pentru orice produs electrocasnic, de ingrijire personala sau electronic de la Philips, in perioada martie-decembrie 2012. Acceseaza www.philips.ro pentru mai multe detalii.
 

 

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top