Now Reading
Sunetul autentic, asa cum a fost creat de artist, cu gama de produse audio Philips

Sunetul autentic, asa cum a fost creat de artist, cu gama de produse audio Philips

Revista Psychologies

Philips
De aproape un secol, Philips este obsedat de sunet
, de acel sunet care va poate afecta viata, de acel sunet care va poate purta spre locuri unde va pierdeti in forta sa expresiva, de sunetul pe care il puteti simti.

Indiferent ca este vorba de muzica sau de o coloana sonora, acesta presupune sa simtiti toate emotiile, toata pasiunea, implicarea si creativitatea compozitorului – sunetul asa cum a fost compus.

Datorita tehnologiei inovatoare si pasiunii Philips pentru acustica, veti beneficia de o experienta audio fidela, de sunetul Philips. Relaxati-va si bucurati-va de fiecare melodie, fiecare voce, fiecare instrument si fiecare detaliu, asa cum ar trebui auzite.
 

Tehnologiile si produsele audio Philips


Tehnologia 360Sound

Sistemele Philips dotate cu aceasta tehnologie sunt proiectate, in mod unic, cu trei drivere in fiecare boxa satelit, una frontala si doua laterale, tintindu-le pe cele care sunt in unghi, pentru a proiecta un sunet ametitor in jurul tau. In plus fata de principiul dipolilor, Philips uitilizeaza un algoritm pentru a imbunatati efectul de sunet captivant.

Construit cu componente acustice premium precum tweetere cu dom, magneti Neodymium si amplificatoare digitale de clasa D, tehnologia 360Sound asigura un sunet exceptional din toate unghiurile, oferindu-va o adevarata experienta cinematografica in propriul camin.

Aceasta tehnologie este disponibila la gama de sisteme Home Theatre, printre care se numara si premiatul EISA 2010 Philips HTS9520.

Pret Philips HTS9520 – 4199 lei


Tehnologia SoundSphere

Simtiti gloria si energia muzicii in timp ce tehnologia SoundSphere reda fiecare nota exact cum a intentionat artistul. Ofera un sunet natural, clar si profund. Ascultatorul va percepe muzica atat de natural, incat va avea impresia ca artistul ii ofera un concert live.
Fiecare boxa SoundSphere este dotata cu un tweeter plasat deasupra incintei principale. Tweeterul poate emite sunetele mai clar si in mod omnidirectional. Crossover-ul audio de precizie si pozitionarea atenta a difuzorului de medii asigura o reducere a interferentelor si un sunet mai clar si mai precis.

Aceasta tehnologie este disponibila la microsistemele DVD Hi-Fi MCD900 si Mci900 (premiat EISA 2010).

Pret Philips MCi900 – 4099 lei


Tehnologia ClariSound

Readuce la viata muzica printr-un sunet imaculat si detaliat, infuzat cu textura si caldura. Un tweeter montat in partea de sus a boxei emite un sunet imbogatit cu o claritate de exceptie, in timp ce un woofer super-eficient din fibra de sticla asigura o ambianta sonora ampla, care inunda orice camera. Performanta sonora pura este echilibrata de un bas bine definit, datorata tehnologiei inovatoare de port pentru bas de la Philips. Un tweeter tip Soft Dome asigura reproducerea realista a detaliilor vocale si instrumentale, pentru a va putea bucura de toate nuantele dinamice si emotionale ale productiei originale.

Aceasta tehnologie este disponibila la sistemul multiroom Wi-Fi de inalta fidelitate MCi8080 si WMS8080 (premiata EISA 2011).

Pret Philips MCi8080 – 3199 lei
Pret Philips WMS81080 – 3999 lei


Tehnologie Crystal Clear Sound

Cu tehnologia Crystal Clear Sound de la Philips, cu twetere soft-dome premium, veti putea acum sa distingeti si sa apreciati fiecare detaliu al sunetului, asa cum si-a dorit interpretul sau regizorul. Tehnologia premite reproducerea fidela, precisa si fara distorsiuni a sunetului – indiferent daca este un film de actiune, un musical sau un concert live.
Sistemele Home Theatre de la Philips cu Crystal Clear Sound reduc la minim procesarea sunetului, pastrand puritatea continutului audio original, rezultand un sunet mai fidel, pentru cei mai pretentiosi ascultatori.

Aceasta tehnologie este disponibila la sistemele premiate EISA 2011 Philips HTS9221 si Philips HTS9241.

Pret: 2999 lei.
 

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top