Now Reading
Thea, cea mai recenta colectie de ceasuri Versace cu design fashion

Thea, cea mai recenta colectie de ceasuri Versace cu design fashion

Revista Psychologies

Reflectand designul estetic al Casei, colectia cuprinde elementele simbolice ale brandului – motivul grecesc pe margine si capsele cu Medusa pe curea – dezvaluind personalitatea puternica si eliberand o energie vizuala extraordinara.

Structura ceasului este pur si simplu uimitoare. Carcasa subtire, supradimensionata si fara cleme, inconjoara cadranul compact cu finisaj radial sau sidefat, ce contrasteaza perfect bezelul extins, decorat cu inel zimtat dublu. Ceasul este echipat cu curea din piele pretioasa, in nuantele tipice Versace, sau cu bratara metalica indrazneata, ambele inserate direct in partea centrala a carcasei, creand un design neobisnuit si original.

Colectia Thea prezinta opt modele, fie din otel sau placate IP aur roz. Versiunea-bijuterie este infrumusetata de 50 de safire albastre sau roz pe bezel si 4 diamante la marcajele orare, si este prevazuta cu o curea de piele de reptila, in aceeasi culoare cu pietrele pretioase.

Simbolica si exclusiva, eclectica si versatila, Thea este cea mai recenta colectie a brandului Versace. Cu adevarat universala, este alegerea perfecta pentru toate ocaziile – usor de purtat si glamour, in cel mai pur stil Versace.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top