Now Reading
Uleiurile dupa epilat fara alergeni si tratarea pielii sensibile

Uleiurile dupa epilat fara alergeni si tratarea pielii sensibile

Revista Psychologies

Epilarea cu ceara implica o senzatie destul de neplacuta la nivelul pielii, la sfarsitul epilarii. Desi inevitabila, aceasta senzatie se poate atenua si transforma in doar cateva secunde intr-o senzatie de rasfat si relaxare, cu ajutorul  uleiurilor dupa epilat.

 

ULEIURILE DUPA EPILAT FARA ALERGENI

Uleiurile post-epilatorii fara alergeni se deosebesc de uleiurile obisnuite prin faptul ca sunt special concepute pentru tipurile de piele cu probleme, cum ar fi iritatiile, intolerantele si de gradul de regenerare scazut.

In acelasi timp, uleiurile fara alergeni pot fi folosite si de persoanele cu pielea in perfecta stare, deoarece ajuta la prevenirea eventualelor probleme ce pot aparea in urma epilarii cu ceara.

Indiferent in ce categorie va situati, va veti gasi in situatia de a alege intre numeroasele sortimente de uleiuri post-epilatorii fara alergeni existente pe piata.

Pentru a va ajuta in demersul dvs., va prezentam beneficiile principalelor sortimente de uleiuri dupa epilare, marca Arco, comercializate de firma Total Pro Beauty, unul dintre cei mai mari importatori de produse cosmetice si consumabile cosmetica din Romania:

 

Uleiul dupa epilat cu argan – este parfumat, are o compozitie exclusiv vegetala, bogata  in ingrediente nesaponificabile pentru protectia si catifelarea epidermei.

Uleiul cu argan este ideal pentru a elimina reziduul de ceara liposolubila, pentru a calma si hrani pielea sensibila.

Uleiul de argan este cunoscut drept „aurul lichid al Marocului”, datorita continutului sau de Omega 3, Omega 6, Omega 9 si antioxidanti. Poate fi utilizat atat ca un produs de regenerare, cat si pentru prevenirea imbatranirii premature.

Uleiul dupa epilat cu argan poate fi utilizat pentru controlul de sebuum in cazul tenurilor grase, preventia eczemelor, cat si in probleme ale pielii cauzate de varsta.

De asemenea,  este utilizat ca masca de par si poate asista cu succes in ingrijirea unghiilor sau ca ulei de masaj de reintinerire, datorita formulei sale usor absorbabile.

Arganul (argania spinosa) este bogat in vitamina E si toate cele 3 tipuri de Omega, acid palmitic, acid stearic si antioxidanti, regenerand celulele. Rezultatele sunt garantate, iar tratamentul este extrem de sigur, in mare parte datorita lipsei totale a parabenilor (alergeni).

 

Uleiul dupa epilat cu aloe vera – are un miros foarte placut si are o compozitie exclusiv vegetala (extract natural de aloe). Uleiul este bogat in ingrediente nesaponificabile foarte benefice pielii, ajutand la ingrijirea, mentinerea si curatarea pielii de reziduurile de ceara.

 

Uleiul cu ciocolata, fara alergeni, este produs exclusiv din incrediente vegetale ce intra in compozitia arborelui de cacao. Incredientul predominant este reprezentat de semintele din fructul arborelui de cacao.

Acestea au o concentratie considerabila de teobromina si cofeina, incrediente extrem de valoroase in lupta pentru o piele perfecta.

Catifelarea si aspectul fin, stralucitor, sunt garantate in urma utilizarii acestui ulei, la fel de eficient si in indepartarea reziduurilor de ceara. Uleiul cu ciocolata este foarte apreciat si datorita mirosului inconfundabil care persista in piele dupa aplicare.

 

Uleiul cu galbenele, fara compusi alergeni, este unul dintre cele mai utilizate produse in materie de ingrijire corporala din toate timpurile.

Galbenele contin substante pretioase pentru piele, uleiul produs din aceste plante fiind unul dintre cele mai complexe tratamente ale pielii.

Printre componentele galbenelelor regasim ulei volatil, carotinoide, flavonoizi, mucilagii, rasina, polizaharide, acizi aromatici, saponine, glicozide si steroli.

Unul dintre cele mai importante componente in tratamentele dermatologice este helianolul, un component foarte important al alcoolilor triteptenici, care, odata aplicat pe piele, dezvolta un efect anti-inflamator instantaneu.

 

ULEIURILE DUPA EPILAT CLASICE

Ca si cele fara alergeni, uleiurile post-epilatorii clasice au in compozitie extracte naturale care ajuta la curatarea, tratarea si regenerarea pielii, insa contin si anumiti compusi cosmetici ce imbunatatesc efectele uleiului asupra pielii proaspat epilate.

Pe de alta parte insa,  compusii cosmetici pot afecta pielea cu probleme (iritatii, alergii, dificultati de regenerare). Pentru persoanele care se confrunta cu astfel de probleme sunt indicate uleiurile post epilatorii fara alergeni.

Uleiurile normale post-epilatorii marca Arco sunt prezente in magazinul online tpb.ro in varianta cu aloe vera si menta. Recipientele au capacitatea de 500ml, cantitate ce permite un numar foarte mare de aplicari post epilatorii.

Uleiurile cu aloe vera si cele cu menta sunt foarte hranitoare, acesta din urma oferind in plus o senzatie de racorire si relaxare intense, datorita extractului natural de menta.

Gelurile de aloe vera au aceleasi efecte ca si uleiurile (curatare, hidratare si regenerare), deosebirea constand doar in textura.

Uleiurile dupa epilat Arco sunt produse in Italia, dupa retete cunoscute doar de specialistii in cosmetica. Acestea vin in mai multe variante, fiecare dintre ele fiind benefica unui anumit tip de piele.

Total Pro Beauty comercializeaza in Romania atat uleiurile fara alergeni, destinate persoanelor cu piele sensibila, cat si uleiurile post epilatorii normale, cu aloe vera sau menta. T

ot de pe tpb.ro se poate achizitiona gelul dupa epilat cu extract de aloe vera, foarte eficient pentru calmarea si revitalizarea pielii dupa epilarea cu ceara de unica folosinta sau cu ceara traditionala refolosibila.

Credem ca orice doamna sau domnisoara care pune pret pe sanatatea si frumusetea pielii va aprecia beneficiile uleiurilor post epilatorii cu extracte naturale.

 

Foto: Long woman legs

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top