Now Reading
UNFINISHED 2020 – 7 zile de conversații, prezentări și workshop-uri despre încredere

UNFINISHED 2020 – 7 zile de conversații, prezentări și workshop-uri despre încredere

Revista Psychologies
UNFINISHED-2020-7-zile-de-conversații-prezentări-și-workshop-uri-despre-încredere

UNFINISHED, primul festival multidisciplinar din România, va avea loc în perioada 27 septembrie – 4 octombrie 2020, într-o platformă digitală creată de la zero. Desfășurat sub înaltul patronaj al Parlamentului European, evenimentul va oferi participanților scurte doze de conținut – workshop-uri, conversații, performance și prezentări susținute de invitații ediției –  care vor da noi valențe încrederii.

Anul acesta, organizatorii construiesc întreaga arhitectură a festivalului în jurul programului comunității UNFINISHED. În loc de patru zile, evenimentul va începe duminică seara, pe 27 septembrie, și se va încheia următoarea duminică, pe 4 octombrie. Timp de șapte zile, în fiecare zi, dimineața, la prânz și seara, comunitatea UNFINISHED va putea lua câte o doză de conținut, ca la finalul celor șapte zile, toate aceste momente să pună bazele unei dezbateri mai largi despre încredere.

Cristian Movilă, fondatorul UNFINISHED, a explicat cum încă din martie „ne-am uitat, am citit, am ascultat și am încercat să înțelegem ce vrea comunitatea noastră în această perioadă. Concluzia a fost clară: un eveniment online nu poate avea programul unui eveniment offline. Așa că am desenat UNFINISHED după nevoile comunității noastre. În niciun caz invers. Am înțeles că nimeni nu își permite să „cheltuiască” timp, ore în șir, în fața unui ecran, indiferent de conținut și atunci am extins evenimentul astfel încât nimeni să nu fie nevoit să renunțe sau să facă multe artificii pentru a fi prezent.”

Printre primii speakeri confirmați, care vor susține prezentări, dezbateri și workshopuri reunite sub tema TRUST, se numără Priya Parker, consilier strategic și autor al bestsellerului „The Art of Gathering” și „TogetherApart”, care va vorbi despre modul în care ne adunăm și interacționăm atunci când suntem împreună, mai ales în aceste vremuri, și Perry Chen, artist și fondator Kickstarter, care va susține un workshop inovativ. Lor li se vor alătura Cristiana Pașca Palmer, fost secretar general adjunct al Națiunilor Unite, Anand Giridharadas, scriitor și autor al „Winners Take All” și Jerry Michalski, consultant tehnic și fondator, asociat | ReX | Jerry’sBrain.

Capucine Gros, directorul artistic al UNFINISHED, a precizat că „anul 2020 este despre încredere. Încredere în cei de lângă noi, în doctori, în branduri, în social media, în știri, în angajatori, în instituțiile statului. Iar încrederea este un sentiment extrem de fragil și vrem ca prin UNFINISHED să participăm la reconstrucția acestui sentiment.  De aceea, am invitat unele dintre cele mai curioase și vizionare minți ale lumii să se alăture experienței UNFINISHED din acest an și dorim să creăm o rețea globală de încredere, emoții, idei și soluții”.

Participarea la evenimentul online se va face pe bază de înscriere, în limita a 3000 de locuri, completând formularul de la următorul link: https://bit.ly/unfinished20.

UNFINISHED, primul festival multidisciplinar din România, a fost creat de FundaţiaEidos ca o experienţă în continuă evoluție. Printre invitaţii ediţiilor anterioare s-au numărat co-fondatorul Pixar, Alvy Ray Smith, directorul artistic pentru linia masculină Louis Vuitton, Virgil Abloh, strategul digital din timpul administraţiei Obama, muzicianul Nicolas Jaar, creatorul rubricii Modern Love”, de la New York Times, Daniel Jones și Esther Perel, cel mai cunoscut psihoterapeut specialist în relaţii de cuplu şi autorul unui bestseller din topul New York Times.

Parteneri strategici: Raiffeisen Bank, Mastercard, Trencadis, Facebook, Parlamentul European, Ministerul Culturii, Leroy și Asociații.

Parteneri: E.ON, Kaufland, DS Smith, ProTV, Radio Guerrilla, Cărturești, Conan PR, MNaR.

Linkuri utile:

UNFINISHED website: https://unfinished.ro/

UNFINISHED Facebook: www.facebook.com/unfinishedfestival

UNFINISHED Instagram: https://www.instagram.com/unfinishedfestival/

Despre Fundația EIDOS

Fundația Eidos este o organizație non-profit cu sediul în București, România, având ca misiune susținerea și dezvoltarea durabilă a practicilor culturale inovatoare la nivel global și multidisciplinar. Eidos operează la intersecția dintre creativitate, tehnologie, filosofie și antreprenoriat, organizând evenimente, programe educaționale, cercetare experimentală și suport pentru producția proiectelor artistice, www.eidosfoundation.org.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top