Now Reading
Verighetele Breuning, in magazinele You&Me

Verighetele Breuning, in magazinele You&Me

Revista Psychologies

De mai bine de 80 de ani, rafinamentul in materie de bijuterii si, in special, de verighete, este sinonim cu Breuning. Astazi, compania germana este cel mai mare producator independent de bijuterii, accesorii si verighete de pe continentul european.

Verighetele Breuning, in magazinele You&MeDe la elegante piese clasice care nu se demodeaza niciodata la bijuterii indraznete, mereu in pas cu ultimele tendinte, Breuning deschide o noua perspectiva asupra universului bijuteriilor, fie ca vorbim de cercei, inele, pandantive, brose sau bratari.

Rafinate si minutios lucrate, bijuteriile Breuning, din aur de 14 k si 18 k sau din argint, incrustate cu diamante, perle sau alte pietre, se adreseaza tuturor celor care doresc sa aduca un plus de farmec in viata de zi cu zi, a lor sau a celor dragi. Gandite sa fie o incantare pentru ochi, bijuteriile Breuning sunt de o calitate care se vede si se simte.

Anual, maestrii bijutieri de la Breuning creeaza aproximativ 1700 de noi piese, acestea fiind rezultatul impletirii armonioase dintre originalitatea design-ului si tehnica desavarsita.

Perfecta imbinare a aurului alb si galben, dar si romantismul aurului roz, impletite intr-un design simplu si, in acelasi timp, plin de forta, punctat de sclipirea diamantelor naturale, surprind, in mod subtil, sensul profund al verighetei, ca simbol al permanentei iubirii binecuvantate de Dumnezeu.

Sunteti invitati in magazinele You&Me sa descoperiti superbele verighete Breuning din colectia Smart Line, fascinante precum soaptele de iubire dintre El si Ea.
 

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top