Now Reading
Workshop Psychologies: Seductia si frumusetea feminina

Workshop Psychologies: Seductia si frumusetea feminina

Revista Psychologies

Echipa revistei Psychologies, impreuna cu trei invitati de seama: Daniela Nane, Ana Morodan si Marius Chivu te invita sa redescoperi frumusetea si feminitatea indiferent de varsta, miercuri 4 iunie 2014 la Instititul Francez, intre orele 18.30 – 21.00.

 

Vei observa ca sunt atragatori cei care te impresioneaza, care degaja energie, bucurie de a trai, pe scurt: chef de viata! Societatea noastra asociaza frumusetea cu tineretea si atat. Dar nu suntem obligati sa ne conformam acestei conceptii superficiale.

Intreaba-te: „cum as putea sa ma simt sedu­ca­toare?“, si nu „cum as putea sa fiu seducatoare?“. Seductia poate fi po­ten­tata prin acceptarea de sine pe plan fizic, emotional, social, adica sa fii in armonie cu ceea ce esti si ceea ce ma­nifesti in exterior.

Mul­te femei,  in loc sa se foloseasca de diverse trucuri precum imbra­caminte, accesorii, cu­vinte, diverse activitati prin care ele sa se sim­ta bine, incearca sa imite ceea ce faceau in urma cu cativa ani sau copiaza alte persoane. Asta creeaza un decalaj intre ceea ce sunt ele insele si ceea ce arata la exterior. 

Increde-te in propriile emotii, fii senzuala cu tine insati in viata de zi cu zi, iar totul in jurul tau va prinde contur si stralucire.

Numai avand incredere in tine, in forta emotiilor tale, in corpul tau, dezvol­tandu-ti senzualitatea, vei deveni mai libera si seducatoare, mai radianta! Totul pana la urma este o chestiune de atitudine!

Si pentru ca vorbim despre atitudine si dezvoltarea seductiei, invitatii nostri iti vor oferi repere importante din experienta lor pentru a te simti mai bine in pielea ta si mai implinita, indiferent ca ai 20, 30, 40 sau 50 de ani. Redescopera frumusetea si feminitatea, indiferent de varsta!

Inscrie-te acum si poti castiga o invitatie la evenimentul unde vom discuta despre puterea seductiei prin gesturi, atitudine, controlul emotiilor si detaliile accesoriilor vestimentare –  http://goo.gl/iOG5fI

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top