Now Reading
Izabela Juncu, pe calea parfumată a percepției profunde

Izabela Juncu, pe calea parfumată a percepției profunde

Avatar photo

După cum Sigmund Freud spunea că visul este calea regală spre inconștient, la fel și Marcel Proust – și cu el o întreagă galerie de artiști și scriitori – ar fi de acord că mirosul este calea regală spre descifrarea amintirilor aparent uitate.

Descarcă ediția digitală aniversară GRATUIT!

ES6_Ediție digitală_PSY_Izabela Corina Juncu_copertă

Universul mirosului este menit să fie mereu mai mult sau mai puțin secret, deoarece este greu de cuprins în cuvinte, iar cuvintele folosite în acest domeniu sunt metaforice, poetice și, ca urmare de prea puțini înțelese. Așa că a te dedica acestui univers senzorial este o aventură și o declarație de lux. Pe de altă parte este un gest de autoexplorare și dezvoltare personală cu multiple implicații și ai nevoie de un anumit grad de asumare și implicare atunci când alegi să explorezi acest mod de expresie.

Aceste reflecții mi-au apărut în minte atunci când am făcut cunoștință cu activitatea Izabelei Corina Juncu, tânăra ambasadoare a parfumeriei de nișă de la noi, creatoarea primei asociații a parfumierilor. Orice întâlnire și discuție cu ea te duce într-o lume aparte, în care profunzimile eterice devin accesibile prin simțul mirosului. Mulți vorbesc în zilele noastre de storytelling, dar este ușor să o faci în cuvinte: a scrie o poveste din mirosuri și a folosi cuvintele pentru a impulsiona simțurile să-și extindă și să-și rafineze percepția: aici este arta! O artă în care Izabela a pătruns cu hotărâre, unde a atins vârfuri de performanță captând atenția și respectul celor mai prestigioși dintre parfumierii lumii și o artă pe care ea vrea să o deschidă către amatorii de la noi. A început cu evenimentele Notorious Stories, cultivând pasiunea pentru lux și exclusivitate a unui public ales, iar în 2022, cu un efort imens, a reușit să pună bazele unei asociații care va veni în sprijinul celor care vor să pătrundă secretele profesiei de parfumier și tainele făuririi istoriilor care stau la baza succesului unui parfum. Vă invit să faceți cunoștință cu incredibila lume senzorială și spirituală a Izabelei Corina Juncu, un spirit antreprenorial lucid și disciplinat și un suflet aparte și neîmblânzit.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top