Now Reading
Burti grase, conturi grase

Burti grase, conturi grase

Revista Psychologies

Criza in Romania este creata artificial pentru a putea acoperii cheltuielile foarte mari ale celor care au condus, dar si a celor care au venit la conducerea statului (parlamentari, presedinte, premier, guvern si oameni de afaceri), care nu tin cont de unde vin banii ci doar cum sa le intre lor in conturi si sa-si insuseasca cat mai multe.

Din 1990 s-a distrus tot ce se putea, vanzand societati pentru comisioane grase de am ajuns sa cumparam de la altii in loc sa facem noi export. Se minte, se fura iar noi cei ce contribuim ca ei sa faca avere ramanem fara venituri pentru a supravietui, fara loc de munca, pentru ca legile sunt facute in asa fel ca directorii si patronii sa o faca dupa cum vor muschii lor, pe pile, relatii si bani grei. Bine ca cei ce decid soarta noastra se ingrasa si cand e vorba de cei de jos nu mai au ce sa dea. Burti grase, conturi grase.

Ce mai, vampiri in toata regula ca doar suntem in tara lui Dracula. Ceea ce ne dau noua sunt disperarea, foamea, neputinta de a avea un trai decent si posibilitatea de a ne pune streangul de gat pentru ca nu ai nici o sansa. Un stat civilizat face tot posibilul sa ceeze si sa asigure locuri de munca, locuinte, sa te poti trata medical la preturi decente si sa poti sa te mai si destinzi. Sau aceasta criza creata artificial este pentru a reduce mai usor populatia, sa nu mai fie nevoiti sa plateasca pensii, alocatii si salarii.

Suntem vai de mama noastra si vom fi si mai rau decat indienii din India sau africanii. Pacat de tarisoara asta frumoasa ca e vanduta. Nu sunt de acord ca firma canadiana sa exploateze la Rosia Montana si cred ca noi putem exploata si sa pastram aurul in tara nu sa-l dam altora sa o duca mai bine. Din cauza lipsurilor expuse mai sus s-a ajuns la crime, atacuri si furturi. Bine ca traiesc alesii in huzur, ca fraierii doar sa voteze ca ei sa traiasca bine.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top