Now Reading
Deci am gasit raspunsul si la intrebare…

Deci am gasit raspunsul si la intrebare…

Revista Psychologies

Wow! Deci am gasit raspunsul si la intrebarea care ma framanta de ceva timp, cu toate ca acest raspuns l-am construit in timp.

Incetul cu incetul se pun bazele piramidei si apoi pana la terminarea creatiei nu mai este mult! Tu te-ai gandit vreodata cat de important este sa iti faci viata frumoasa? Te-ai gandit cat de mult sau de putin te-ar influenta o floare din gradina pusa pe fata de masa in timp ce mananci? Dar lenjeria de pat, care seara de seara iti mangaie corpul si iti protejeaza somnul, este importanta?…

Sunt mii de intrebari pe carii oamenii si le pun… da, asa e!! Hmmm!!! Inchid ochii si incerc sa nu ma gandesc la saptamana obosetoare care a fost, azi e duminica si vreau sa dorm mai mult, „sa lenevesc”… dar stai!!! Matei nu mai e langa mine… Sigur a fost in gradina cu flori! Parfumul proapat al crinilor imperiali se simte in toata casa; din salon vine un miros fin de cafea acompaniat de note de pian….

Ce ora e??? Oricum nu conteaza… Matei s-a trezit inaintea mea si sigur lucreaza la noul proiect pentru gradina cu flori pe care ne-o dorim amandoi de ceva timp… Il ador !! As putea fi mai fericita decat atat? NU…..

Si ma scufund in relaxare…..

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top