Now Reading
Normal ca trebuie sa mergem inainte!

Normal ca trebuie sa mergem inainte!

Revista Psychologies

Normal ca trebuie sa mergem inainte! Doar nu o sa plangem ca nu mai putem merge la spa sau la masaj. O sa rugam iubitul sa puna „osul” la treaba si sa invete sa faca masaj, o sa urcam mai des scarile ca sa economisim banii de sala, dar sa ne pastram forma de invidiat.

Apoi, o sa cumparam mai des legume si alte cele trebuitoare din piata de la taranul roman, ca sa aiba si el bani sa-si ia cele necesare, dar nu numai de asta, ci pentru ca sunt mai sanatoase. O sa-i invatam pe copii puterea banului si o sa ne casatorim din dragoste, ca sa putem vedea acelasi chip in fiecare dimineata.

Si poate ca e timpul sa renuntam la viciile pe care dam tot salariul: fumat, cafea, alcool. Bine, nu toti le avem pe toate, dar sa renuntam la ele pentru o perioada, ar fi un pas bun pentru a le da uitarii pentru o eternitate.

Nu am bani de reviste? Nu-i nimic,cumpar doar Psychologies pentru ca e revista pe care am dorinta de a o reciti in fiecare zi cand vreau sa ma relaxez. Nu am bani de Loreal, Vichy sau mai stiu eu ce? Dar daca nu am bani nici de Dove? Atunci clar, e Marea criza si nu mai are rost.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top