Dansul Labirintului

dansul-labirintului

Studiul simbolismului Labirintului în viața noastră de zi cu zi, personală, emoțională sau profesională. Labirintul este o adevărată metaforă a vieții. Ne aflăm în mod constant în fața unui Labirint, precum Nebunul care călătorește liber spre el însuși. Ce fir roșu putem folosi pentru a nu ne pierde pe noi înșine?

Să se piardă, să se regăsească, să tranșeze, să se întâlnească cu Minotaurul, să danseze în fața lui, să aspire puterea sa, să-și găsească propriul fir al Ariadnei, la fel de multe teme cu care fiecare dintre noi se confruntă.

Acest seminar este ludic, vesel, poetic, educativ, terapeutic. Stimulează imaginarul și creativitatea. Ne permite să descoperim o metodă simplă și eficientă care ne deschide ușa către zonele noastre de excelență.

Program:

– Introducere în mitoterapie
– Arhetipuri și simboluri – «L’archetyping»® – concept creat de Georges Colleuil
– Cosmogoniile grecești
– Conceptele de tată dublu și tată triplu
– Tematica și arhetipul „Devorării”
– Întâlnirea cu Minotarurul
– Firul Ariadnei
– Răzbunarea Ariadnei
– Dionis și orgasmul cosmic
– Simbolistica labirintului – exerciții

Acest seminar susținut de către Georges Colleuil, creatorul Referențialului Arhetipurilor Personale (Référentiel de Naissance®) și dansatoarea cubaneză Karem Ortiz este ludic, un vector de cunoaștere vesel, poetic, educativ, terapeutic. Stimulează imaginația și creativitatea.

Data și locul de desfășurare

Cursul are loc în București pe 29, 30 și 31 Octombrie 2021, zilnic între orele 10:00 – 18:00, în sala „Lipscani”, Hotel Cișmigiu, Bd. Regina Elisabeta, nr. 38, București.

Condiții de participare

Cursul este susținut de însuși creatorul metodei, Georges Colleuil, în limba franceză cu traducerea în limba română. Deschis tuturor celor interesați de limbajul simbolic și care trăiesc experiența cunoașterii de sine.

Pentru studenții Referențialului aflați pe un parcurs de formare acest stagiu validează parcurgerea modulului RN5.

Profilul participantului

  • Oricine este interesat de lucrul cu simbolurile si arhetipurile
  • Psihoterapeuții și practicienii în domeniul psihologiei care doresc să își extindă abordarea terapeutică
  • Profesioniștii din domeniile de consiliere și acompaniere (coachi, mediatori, educatori, manageri în companii, etc.)

Înscrierile se fac la [email protected] și sunt condiționate de semnarea contractului și achitarea integrală a taxei. Înscrierile vor fi luate în calcul în ordinea confirmării de plată a stagiului. Având în vedere condițiile de distanțare fizică impuse de pandemia Coronavirus, numărul maxim de participanți este de 35 de persoane.

Data limită de înscriere este de 7 zile lucrătoare înainte de începerea stagiului, condiționată de achitarea integrală a taxei în același termen (7 zile lucrătoare înainte de începerea stagiului).

Accesul în sală se va face cu respectarea măsurilor legale pentru prevenirea contaminării cu Covid-19, în vigoare la data desfășurării stagiului.

Modalități de plată

Pentru cei care participă doar la stagiul Dansul Labirintului, taxa de participare este de 1500 RON, cu discount de 10% pentru achitarea integrală a taxei până la data de 01 septembrie 2021 inclusiv.

Plata acestei sume condiționează validarea înscrierii. Dacă plata se face prin virament bancar, participantii vor trebui să ia în calcul întârzierile bancare pentru ca suma să fie disponibilă efectiv la data prevăzută.

Pentru cei care doresc să participe atât la stagiul Dansul Labirintului cât și la stagiul Sigiliul Referențialului, taxa de participare este de 2600 RON, cu discount de 10% pentru achitarea integrală a taxei până la data de 01 septembrie 2021 inclusiv.

Plata acestei sume condiționează validarea înscrierii. Dacă plata se face prin virament bancar, participanții vor trebui să ia în calcul întârzierile bancare pentru ca suma să fie disponibilă efectiv la data prevăzută.

În cazul în care, din cauza unor motive personale, participanții doresc să se retragă de la curs ulterior achitării taxei, vor anunța acest lucru în scris la adresa de email [email protected], caz în care se vor aplica următoarele reguli:
– în cazul în care solicitarea de retragere de la curs este transmisă pe email cu până în 30 de zile calendaristice, inclusiv, înainte de începerea propriu zisă a stagiului, suma achitată va fi restituită în proporție de 50%.
– în cazul în care solicitarea de retragere de la curs este transmisă pe email în intervalul de 31 până la 60 de zile calendaristice, inclusiv, înainte de începerea propriu zisă a stagiului, suma achitată va fi restituită în proporție de 70%.
– în cazul în care solicitarea de retragere de la curs este transmisă pe email într-un interval de peste 60 de zile calendaristice înainte de începerea propriu zisă a stagiului, suma achitată va fi restituită integral.
– în cazul în care participantul dorește să se retragă de la stagiu într-un interval mai mic de 29 de zile calendaristice înainte de începerea propriu zisă a stagiului, inclusiv în ziua stagiului, suma achitată nu poate fi restituită și va fi reținută integral de către organizator.

În situații excepționale (de exemplu, boală gravă), se poate solicita restituirea integrală a taxei, condiționat de prezentarea de documente în sprijinul cererii. Organizatorul este îndreptățit să decidă unilateral de la caz la caz dacă suma se restituie participantului.

Dacă numărul de participanţi este prea mare pentru un stagiu, organizatorii vor propune o listă de aşteptare sau pentru un alt stagiu.

Prin transmiterea pe e-mail [email protected] a solicitării de înscriere participanții confirmă că au luat la cunoștiință condițiile de participare așa cum sunt ele prezentate mai sus.

Data început
29
octombrie 2021
Tip eveniment
Organizator