Andreea Nicolae

„Fiecare dintre noi are puterea interioară să-și schimbe modul de a fi și tiparul de gândire, pentru a aduce echilibru și armonie în viața sa. Tot ceea ce ne ține astăzi blocați, poate fi eliberat mâine. Avem puterea de a ne schimba viața și de a ne recâștiga starea de sănătate și fericirea. Singurul lucru de care avem nevoie sunt instrumentele necesare pentru a face asta. Și menirea mea este să ghidez oamenii exact spre aceste resurse interioare nebănuite.”

Deschiderea mea către lumea nevăzută a început în copilărie, când s-au manifestat primele experiențe de clarvedere și intuiție. Dar pentru o lungă perioadă de timp, nu am putut să folosesc aceste daruri la adevărata lor valoare, pentru a dărui mai departe beneficiile acestor capacități. Singurul mod în care am exprimat inițial legătura mea cu „planul subtil” a fost prin arta plastică. Motiv pentru care am urmat studiile de scenografie, în cadrul Universității Naționale de Artă Teatrală și Cinematografică „I.L. Caragiale” – București.

După o perioadă de căutari profunde, în ultimii 10 ani am urmat diferite cursuri și m-am specializat în terapii șamanice (ca Munay ki) și în terapii energetice (precum Reiki, Prananadi, Amadeus ș.a.). Am avut, de asemenea, ocazia să primesc inițierea în șamanism din partea unuia dintre șamanii de cel mai înalt nivel din Peru, nivel denumit „Samano Alto”.

Toate acestea mi-au adus acuratețe în folosirea tehnicilor de diagnosticare și vindecare, împreună cu o înțelegere mai profundă a conștiinței umane.

Terapiile învățate, cumulate cu experiența mea practică, mă ajută să ghidez astăzi pacientul spre înțelegerea structurilor sale (fizice, emoționale, spirituale), în scopul conștientizării blocajelor sale și al vindecării.

Pe lânga terapiile șamanice și energetice cu ajutorul cărora lucrez, am fost atrasă de complexitatea metafizicii chineze și am studiat în mod special arta Feng Shui-ului. Astăzi, îmbin în practica mea terapia orientată în mod direct spre client cu tehnica Feng Shui-ului, direcționată asupra spațiului în care ne desfășurăm viața. Înțelegerea modului în care circulă energia și a felului în care ne putem folosi de ea este primul pas pentru a ne crea un mediu în care să putem fi fericiți și sănătoși.

Misiunea mea este să ghidez oamenii în procesul de vindecare (fizică și emoțională) și să îi îndrum pe calea spre o viață mai echilibrată și mai fericită.