Now Reading
De ce cuplurile cu adevărat fericite nu fac paradă pe social media

De ce cuplurile cu adevărat fericite nu fac paradă pe social media

Instagram, Facebook… social media este deja o constantă în viața noastră. Iar toate pozele cu oameni îndrăgostiți, de cele mai multe ori nu reflectă cu adevărat realitatea, iată de ce.

Deseori, uităm că cei care nu folosesc social media în exces sunt mult mai fericiți decât oamenii care își inundă conturile cu postări, întrucât nu se compară, inconștient sau nu, cu prietenii lor.

Și, să fim serioși, toată lumea își creează online o viață perfectă, care nu prea rezonează cu realitatea. Iar cuplurile cu adevărat fericite nu fac paradă pe Instagram sau Facebook și nu le pasă dacă la „informații“ scrie „într-o relație cu…“.

Dacă totul merge bine în viața personală, ei își trăiesc povestea și nu pierd timp încercând constant să demonstreze altora cât sunt de fericiți, pur și simplu trăiesc fercirea în viața reală.

Nu spunem că e interzis la poze în doi, însă atunci când exagerezi cu dovezile și mesajele de iubire, pe lângă publicul larg, pe cine mai încerci să convingi că totul e perfect? Oare pe tine?!

Foto: Shutterstock

 

Mulțumim pentru că vrei să fim prieteni!

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top

Mulțumim pentru că vrei să fim prieteni!