CITESTI ACUM
O de la Orgasm. Cum să găsești punctul G în caz că pornești în căutarea lui

O de la Orgasm. Cum să găsești punctul G în caz că pornești în căutarea lui

Punctul G rămâne un mister, dar se pare că nu e chiar un basm, ci poate fi găsit. Iată o hartă care să te ghideze.

Citește și:

O de la Orgasm. Vești proaste: și bărbații mimează orgasmul

O de la Orgasm. 3 pași către orgasmul feminin

Dovezile privind existența punctului G sunt destul de neclare pentru că acest punct nu este chiar o structură distinctă și ușor de identificat ci mai degrabă o încrengătură de terminații nervoase și țesuturi care generează senzații extreme atunci când sunt excitate. Și nu toate femeile ajung să simtă astfel de senzații.

Unele simt plăcere maximă atunci când zona este stimulată, iar altele… nu simt nimic. Nu pare prea corect, nu? Iar pentru cele capabile să se bucure de așa senzații, iată câteva lucruri bine de știut despre această zonă erogenă.

Unde este localizat? Fix în vârful vaginului, in linie dreaptă, când femeia stă întinsă pe spate. Până aici ar trebui să rezulte că e pe traiectoria corectă. Este situat la 6-7 cm de la punctul de intrare, chiar sub uretră. Totuși, unghiul este invers decât ar putea ajunge o femeie cu degetele, în caz că se bazează pe auto-explorare.

Îl au toate femeile? Teoretic, da. Dar gradul de plăcere sexuală produs de punctul G variază de la femeie la femeie. Ba chiar și la aceeași femeie poate varia în funcție de momentul excitării, momentul zilei, al lunii sau… etapa de vârstă.

Cea mai bună tehnică pentru a ajunge acolo? Păi cel mai bun acces este cel cu degetele. Prin mișcări delicate, vei ajunge la o zonă mai fermă, respectiv punctul misterios. Chiar și așa, mulți iubiți spun că nu simt nicio diferență la nivelul țesuturilor, atunci când pornesc în explorări.

Dar partenera ta poate să se bucure de anumite senzații în timp ce te ghidează… deci merită să încercați indiferent de rezultat.  Nu se spune că e mai plăcută călătoria decât să ajungi la destinație?

Totodată, fii pregătit să auzi inclusiv că iubita ta are nevoie să folosească toaleta. Asta înseamnă că ai ajuns la locul potrivit, dar în momentul nepotrivit. Iar ca ea să simtă o plăcere sexuală intensă prin astfel de atingeri, trebuie ca gradul total de excitare să fie unul ridicat. Respectiv, să nu îți vină astfel de idei când vedeți un film împreună. Nici după două sărutări pe ceafă. Trebuie să mai muncești puțin…

Poziții care pot stimula punctul G? Și prin penetrare poți excita acest punct, dacă folosiți una dintre pozițiile următoare: femeia stă pe spate cu picioarele flexate astfel încât să își ridice pelvisul (poate pune o pernă în zona lombară și astfel poziția este mai bună și comodă) sau femeia să stea deasupra într-un ungi de 45 de grade.

Acum înțelegi de ce aveai nevoie de orele de geometrie? Chiar dacă nu vă iese figura cu punctul G, ambele poziții au șanse mari să declanșeze un orgasm vaginal. Deci tot e bine.

Ca femeie, dacă ai impresia că ești din categoria celor care nu simt nimic, poți ruga partenerul să stimuleze zona fix când simți că urmează să ai un orgasm. Iar dacă vrei tu singură să îți identifici acest punct, jucăriile sexuale îți pot fi utile. Desigur, ai nevoie de exercițiu, nu te aștepta să îți iasă din prima. Dar nu e chiar o „muncă” neplăcută, nu?

Foto: 123rf.com

 

Mulțumim pentru că vrei să fim prieteni!

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top

Mulțumim pentru că vrei să fim prieteni!