CITESTI ACUM
Cosmeticele si solutiile de criza

Cosmeticele si solutiile de criza


In bucatarie, inovatiile culinare sunt o promisiune neasteptata. Acelasi lucru se poate intampla si cu produsele de ingrijire ori de machiaj pe care nu le-ai mai folosit demult.

Fie ca le-ai cumparat chiar daca nu iti trebuiau ori te-au dezamagit, sau nu mai sunt de sezon, nu mai folosesc nevoilor pielii sau gusturilor tale…

A le arunca nu este tocmai o idee buna, mai ales ca, pe timp de criza, putina economie este buna, iar bugetele sunt ceva mai „triste“.

Pentru a evita un abandon prematur al acestor produse, invata sa le folosesti in alte scopuri decat cele prevazute.

Un exercitiu util, care te va determina sa consumi intr-un mod mai responsabil, este sa nu te mai increzi in nevoile false si sa te concentrezi asupra esentialului.

Crema de fata nu iti mai place?

Nu ezita sa o aplici pe corp, incepand cu zonele cele mai uscate: decolteu, picioare, antebrat. Daca textura cremei de fata folosita iarna este prea grasa pentru zilele mai calduroase, foloseste-o pentru maini si picioare.
 

Crema expira curand?

Pentru a o termina mai repede, o poti transforma in masca. Seara, aplica un strat gros, pe fata, gat, decolteu si maini. Zece-cincisprezece minute mai tarziu, inlatura delicat surplusul, cu ajutorul unei batiste de hartie. Hidratarea poate continua cu crema ta obisnuita de noapte.


Citeste continuarea articolului in Psychologies martie 2012

 

Mulțumim pentru că vrei să fim prieteni!

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sus

Mulțumim pentru că vrei să fim prieteni!