Now Reading
Tu ești Creatorul Vieţii tale!

Tu ești Creatorul Vieţii tale!

marian-bucur
tu-ești-creatorul-vieții-tale

Tu ești miracolul pe care-l aștepți. Acum este acel mâine la care visezi.

Vreau un miracol în viața mea! Te-ai ascultat de multe ori rostind aceste cuvinte, nu-i așa? Dar de ce miracol ai nevoie, Visătorule, pentru a crede mai mult că tu ești miracolul?

Ești materie și energie, Visătorule, singurele elemente ce nu pot fi distruse, doar transformate. Ești 70% apă, iar restul de 30% un compus de elemente chimice ce există și în alte organisme, dar cu toate acestea exiști în forma aceasta datorită energiei ce le unește pe toate. Ești o ființă inteligentă și trăiești pe o planetă ce levitează în spațiu și se învârte cu o precizie matematică în jurul unei sfere aproape perfecte de plasmă fierbinte, la o distanță ideală față de aceasta pentru a nu îngheța, dar nici să-ți fie prea cald. Cu toate acestea, strigi în gura mare ca cineva sau ceva să-ți arate un miracol.

Cine să-ți arate o minune când scopul tău, aici și acum, este să vezi că tu ești miracolul? Ești uniunea perfectă dintre Spirit, Suflet și Corp. Spun uniunea perfectă pentru că niciunul nu ar putea exista aici și acum fără celelalte două. Scopul acestei existențe este Viața, să o trăim și să învățăm din fiecare situație experimentată.

Corpul

Corpul, așa cum îl știi, este alegerea ta. Tu l-ai ales pentru a te ajuta în această viață să experimentezi ceea ce ai nevoie să înveți. Corpul nu este doar o parte materială cu instincte și nevoi fiziologice, el este Templul prin care se manifestă Sufletul și Spiritul. Corpul are o parte fizică pe care o știi foarte bine, dar și o parte energetică prin care manifești tot ceea ce există în viața ta. Tot ceea ce ești la nivel interior se manifestă în realitatea ta.

Corpul energetic, așa cum este denumit, cuprinde mai mulți centri energetici prin care te conectezi la tot ceea ce există, dar și mai multe corpuri subtile, energetice, ce reprezintă diferite niveluri de conștientizare.

Tot ceea ce conții în Corpul energetic ajungi să manifești mai devreme sau mai târziu. De aceea este necesar să te observi și să conștientizezi ce răni sau traume se tot repetă în viața ta și să le vindeci. Ce programe sau credințe limitative îți influențează alegerile? Odată conștientizate și asumate, consideră că sunt deja pe jumătate vindecate.

Sufletul

Spiritul, când a decis să experimenteze această dimensiune a avut nevoie de un vehicul de manifestare – Corpul, și de un jurnal de bord – Sufletul.

Sufletul conține lecțiile de viață prin care ai să treci pentru a avea cunoașterea vieții din toate punctele de vedere, de aceea nu există situație de viață bună sau rea. Din fiecare moment al existenței tale poți învăța ceva, îndeplinindu-ți, astfel, misiunea.

Pe lângă alegerile de viață, Sufletul memorează toate aspectele prin care treci în existența ta, dar nu ca pe un film, ci prin înregistrarea emoțiilor pe care le simți în aceste momente. Din acest motiv, putem spune că trăirea emoției este scopul suprem al Sufletului.

Atunci când treci printr-o situație de viață simți o anumită emoție. În momentul în care trăiești emoția, o observi și o înțelegi, se închide o buclă de experimentare la nivelul Sufletului și nu mai ești obligat să treci prin emoția respectivă. Nu mai ești obligat, dar dacă vrei, o poți face. Imediat ce experimentarea emoției a fost finalizată, aceasta se transformă în înțelepciune de viață și se fixează la nivelul Sufletului.

Dacă emoția este greu de suportat, vine cu durere și suferință, de cele mai multe ori o reprimi și nu o lași să se manifeste, astfel, bucla de experimentare nu se închide la nivelul Sufletului și atragi în viața ta situații similare pentru a închide nevoie de experimentare. De aceea se tot repetă anumite aspecte.

Toate emoțiile care nu au fost trăite rămân deschise la nivelul corpului energetic ca și nevoie de experimentare.

Spiritul

Spiritul este manifestarea Divină prin tine. Imediat după Creația a Tot Ceea ce Există a apărut nevoia de experimentare a întregii Creații, de aceea Spiritul a făurit Sufletul și Corpul, Tu fiind uniunea perfectă în manifestare a celor trei – Spirit, Suflet și Corp.

Spiritul este cel ce aduce la manifestare toate alegerile de la nivelul Sufletului, dar și toate aspectele nerezolvate aflate la nivelul Corpului energetic. Spiritul este cel ce îți creează realitatea, dar cel care are Liberul arbitru ești tu. Ești Suveran în viața ta și nimeni și nimic nu poate trece peste voința Ta.

Scopul vieții este să dobândești cunoașterea emoțiilor din fiecare aspect experimentat. Să vezi că tu ești miracolul pe care-l aștepți, Tu ești Creatorul vieții tale și Acum este acel mâine la care visezi. Abia atunci, având această cunoaștere, poți crea tot ceea ce dorești!

Eu sunt Marian, sunt life & business coach și îmi dedic timpul pentru a trăi viața cu tot ceea ce-mi oferă, pentru evoluția personală și pentru ghidarea celor ce au nevoie de ajutor în călătoria lor, prin ședințe individuale sau prin intermediul cursurilor și programelor de conștientizare și dezvoltare, create de mine. Mă poți găsi pe site-ul meu marianbucur.eu sau pe Facebook @scoala.visatorilor.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top