Now Reading
Revista Psychologies, ediția de mai 2017

Revista Psychologies, ediția de mai 2017

Avatar photo

Psychologies de mai este disponibilă la punctele de vânzare a presei împreună cu cartea Manipulatorul pervers narcisist – Cum ne eliberăm de sub influența lui!

Fiecare cuplu are perioade mai bune și mai puțin bune. Închizi ochii și ierți sau dimpotrivă? Află ce greșeli e cazul să îi ierți iubitului tău.

Ce mai înseamnă azi să fii inteligent? Se pare că nu doar un IQ mare e necesar, ci și altceva…

Inflidelitatea emoțională doare, însă e mai puțin periculoasă sau din contră? Câteva mărturii te vor ajuta să te lămurești.

Cum ajungem să criticăm sau să fim criticați? Și cum să reacționăm când critica vine din familie, de la iubit sau de la șef? Îți punem la dispoziție câteva metode care elimină tristețea și furia.

Îl placi foarte tare, poate îl ai în familie sau la job. Se implică în relații cu măsură, urăște conflictele și crede că prea multă apropiere emoțională strică. În ce fel e bine să te porți cu un evitant – detalii în Psychologies de mai.

Tot auzi că la anagare sunt preferații tinerii. În această ediție îți spunem care sunt avantajele profesionale ale unei persoane peste 40 de ani.

Da, fetele trebuie să aibă o relație bună cu tatăl lor! Învață să aibă încredere în ele, să se respecte, să renunțe la ce le face rău și să fie fericite. Dar ce se întâmplă când tatăl a fost total neimplicat sau absent? Trei cititoare ne povestesc experiențele lor emoționante.

A fost din curiozitate, din dragoste? În Psychologies de mai îți spunem în ce fel te-a influențat prima noapte de amor!

Ce ne complexează cel mai tare și cum să ne gestionăm complexele? Cum să ne depășim complexele din copilărie? Ce e de făcut când ajungem să fim complexați chiar de prieteni sau familie, iar asta ne distruge stima de sine și încrederea în sine? O analiză în detaliu în dosarul special dedicat + câteva soluții salvatoare.

Te gândești să-ți faci mărire de sâni? Oare silicoanele chiar trebuie schimbate după un timp? Mai poți alăpta? Citește despre această procedură în revista Psychologies, ediția de mai.

Dacă dieta nu dă deloc rezultate, îți e greu să te păstrezi motivată sau indiferent cât slăbești nu ești mulțumită, e clar! Nu te-ai pregătit mental! Îți spunem noi ce blocaje psihologice nu te lasă să slăbești.

Știai că antioxidanții nu trebuie luați după ureche?! Uneori chiar devin periculoși, mai ales anumite asocieri dintre ei. Detalii în ediția de mai.

 

Lectură plăcută!

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top