Now Reading
Revista Psychologies ediția iulie 2017

Revista Psychologies ediția iulie 2017

Avatar photo

Revista Psychologies, ediția de iulie, te așteaptă la punctele de vânzare a presei împreună cu cartea Ghid de supraviețuire cu adolescentul rebel, de Yvonne Poncet-Bonissol!

Ce ne face să fim închiși ideii de a avea o nouă relație de cuplu? Cum știm că suntem indisponibili emoțional și ce fel de persoane atragem? O analiză importantă dacă vrei să-ți pui viața în ordine…

Vrem să ne iubească de-a pururi, dar anumite gesturi ale noastre îi fac pe bărbați să ne respingă. În Psychologies de iulie îți spunem ce comportamente e cazul să corectezi.

Cum îi convingem pe cei mici să doarmă singuri și până la ce vârstă de bine să doarmă cu părinții. Un articol pe care trebuie să îl citești dacă vrei să îți păstrezi relația de cuplu și vrei un copil independent.

Cei care ascultă muzică clasică au relații mai bune și mai armonioase cu cei din jur și știu să comunice mai bine. Descoperă și alte beneficii emoționale și culturale oferite de muzica clasică.

Câteodată prima întâlnire e un adevărat dezastru. Dacă e și blind date… limita e cerul. În Psychologies de iulie ai trei povești amuzante care te vor face să râzi în hohote.

Cum să ai copilul interior fericit dar în același timp să fii un adult împlinit? Citește dosarul special despre copilărie și maturitate.

De câte ori nu ai auzit: pe vremea mea… Ți-am pregătit o istorie românească a copilăriei. O radiografie melancolică ce te va face să-ți înțelegi mai bine viața și copiii.

Tot auzim despre el și bărbați care nu vor să se maturizeze în vechi. Cum stă de fapt treaba cu complexul Peter Pan? Îți spunem în Psychologies de iulie.

Copiii din orfelinate ne rup sufletul. Ce poate face România pentru ei și ce putem face noi ca oameni obișnuiți? Analiza unui proiect ce poate salva suflete nevinovate.

Nu ai timp să mergi la sală? Îți prezentăm 3 seturi de exerciții pe care le poți face acasă, astfel încât să-ți tonifici brațele, spatele, fesele, picioarele și abdomenul.

Te deranjează ridurile și cochetezi tot mai mult cu ideea ce botox. Nicio problemă! Îți spunem avantajele și riscurile acestei proceduri dar și cum poți evita inestetica frozen face.

 

Lectură plăcută!

 

 

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top