Now Reading
Revista Psychologies, editia martie 2015

Revista Psychologies, editia martie 2015

Avatar photo

Martie este luna noastra, a femeilor, cu momente de rasfat, de bucurie si intalniri cu cei dragi. O conexiune umana nepretuita despre care ne vorbeste si Keira Knightley, care de data aceasta permite o incursiune in viata personala, atat de bine pazita de ochii presei. Actrita ne mai povesteste ce roluri au marcat-o, care este relatia cu colegii actori, cum este atmosfera pe diversele platouri de filmare, cum vede ea frumusetea si sensul vietii.

Dosarul special este inchinat femeilor, cum altfel! “Identitati feminine” aduce in prim plan problematica egalitatii cu barbatii, independentei, feminismului si conflictelor intre generatii, plus cateva confesiuni care ne vor da de gandit…

Aflam de unde vin deciziile noastre irationale, cum ne programam pentru nefericire, si ce ar trebui sa facem cand adolescentul nostru se indragosteste de cine nu trebuie, ori ce efecte are implicarea tatalui in educarea si cresterea copiilor, repere concrete si diferentiate pentru tatii de baieti sau de fete.

Desigur nu uitam de zona de wellbeing si descoperim beneficiile criosaunei, ale exercitiilor de aqua gym, iar un stilist cu experienta ne prezinta tendintele in materie de tunsori si culoare pentru 20015.

 

Lectura placuta!

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top