Now Reading
Revista Psychologies, ediția martie 2017

Revista Psychologies, ediția martie 2017

Avatar photo

Revista Psychologies, ediția de martie, este acum disponibilă la punctele de vânzare a presei împreună cu cartea „Detectarea minciunii. Demascarea mincinoșilor” de Marwan Mery.

Ce înseamnă, de fapt, ADHD? Care sunt manifestările și de ce apare această boală? Răspunsuri în revista Psychologies, ediția de martie!

Te-ai săturat și tu să tot auzi despre clișeele legate de vârstă și ce trebuie să faci la 30-40-50 de ani? Ei bine, ne-am propus să dărâmăm toate miturile legate de vârstă, dar și să vedem cum se mai cuplează azi oamenii.

În club, prin prieteni, pe Tinder? Citește ancheta pro sau contra Tinder, argumentele te vor pune puțin pe gânduri…

La fel și doza corectă de ambiție. Să fii ambițios dar nu obsedat de carieră, să vrei bani fără să te lași controlat de ei… Ce mai înseamnă azi ambiția și care e acea doză corectă, ce nu ne face rău?

Iar dacă vrei să știi cum să-i schimbi părerea unui om convins că are dreptate, citește neapărat articolul dedicat din ediția de martie.

Hmmm… E bine sau nu să rămâi prietenă cu un fost iubit? Părerile sunt împărțite, costurile emoționale diferite, iar noi dezbatem problema echidistant.

Cineva spunea că, atunci când oamenii demisionează, ei nu părăsesc compania, ci șeful… Citește în Psychologies martie câteva confesiuni horror de manageri care ar trebui trimiși la școala de șefi –

Despre feminism s-a tot scris, dar cum privesc bărbații feminismul? Ce pierd și câștigă feministele, în opinia unui bărbat? În acest sens avem mai multe mărturii interesante.

“A avea o domnișoară n-a făcut altceva decât să mă șlefuiască, cizeleze, să mă facă mai atent, mai calm. Să mă-nmoaie, să mă treacă prin numărate procese de blajinizare. Să mă transforme, încet-încet, într-un amic, prieten, partener, și-n ultimul rând, părinte“. Află și tu ce înseamnă cu adevărat să fii tată de fată.

De asemenea, știai că fetițele nou-născute plâng mai des decât băiețeii ca răspuns la plânsul altui nou-născut? Îți spunem și alte diferențe dintre copii, dar și de ce trebuie să ții cont în educația pe sexe.

„Nu uitaţi să o lăudaţi, atât pentru frumuseţea cât şi pentru puterea, îndemânarea sau reuşitele ei“. Cum să te porți cu fiica ta? Sfaturi de la un psiholog cu experiență!

Pete roșii, zone de uscăciune, mâncărime sau senzație de usturime? Ai pielea sensibilă! În Psychologies martie îți spunem tot ceea ce trebuie să știi despre pielea sensibilă și cum să eviți factorii care o agravează.

Iar dacă adori să te machiezi și ești mereu la curent cu noutățile fiecărui sezon, nu rata interviul cu make-up artist-ul Maybelline Ioana Stratulat. Îți spune ce tipuri de machiaj se poartă în această primăvară, care sunt culorile hit și ce trebuie să evităm!

La capitolul sănătate, atenție mărită la unghii! În funcție de forma, textura sau culoarea lor, unghiile ne indică anumite probleme de sănătate la care nu te-ai fi gândit niciodată. Îți spunem care sunt acele boli, dar și ce greșeli de îngrijire afectează sănătatea și frumusețea unghiei.

 

 

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top