Now Reading
Revista Psychologies, ediția octombrie 2017

Revista Psychologies, ediția octombrie 2017

Avatar photo

Ediția aniversară de 10 ani Psychologies este acum disponibilă la punctele de vânzare a presei.

Ne relaxează, ne dezvoltă cultura generală și ne subliniază poziția socială. Luna aceasta am analizat care este efectul emoțional al teatrului.

Care este felul tău de a fi… femeie? Ce înseamnă feminitate pentru tine și ce transmiți celor din jur? Fă testul din revistă și află!

„Mie, una, îmi e clar că mi-aș da un rinichi pentru el, dar sunt și momente când l-aș da cu tot cu cărucior… “ Cu ce provocări se confruntă o proaspătă mămică… abordare cu mult, mult umor.

„Dacă ai avut noroc în prima căsnicie, divorțează și caută alt bărbat. Dacă nu ai avut, rămâi măritată că nu ai mână bună la ales bărbați“. 1 căsătorie, 2, 3… 4! De câte ori merită să te duci la altar sau starea civilă?

Se spune că e o manifestare a narcisismului modern, dar, totuși, de unde nebunia asta de a face și posta milioane de selfie-uri? Află și tu ce spune psihologul.

Între atâtea divorțuri, infidelități, cupluri (pe bune și asumat) în 3, swingers sau asexuali, cum mai trăim (bine) în cuplu în anul de grație 2017? Răspunsuri în revista Psychologies de octombrie.

Se schimbă rolurile sociale și apar noi forme de cuplu. Prin urmare ne mai căsătorim sau nu? Ce câștigăm sau pierdem prin căsătorie? O analiză în paginile ediției noastre aniversare.

Dacă ar fi să faci o listă cu ce ai învățat din fostele tale relații de iubire ce crezi că ar ieși? Ce face un cuplu să reziste sau să se fisureze? Descoperă și alte întrebări cheie pe care e cazul să ți le pui…

Rateuri sexuale și celebrul „nu te mai suport“… 3 terapeuți de cuplu ne spun cu ce probleme vin oamenii la ei în cabinet. Cu unele e posibil să te confrunți și tu…

Vrei să îți pensezi altfel sprâncenele? Află din Psychologies de octombrie ce forme ale sprâncenelor sunt acum în tendințe.

Mergi intens la sală, obișnuiești să alergi? Crezi că te hrănești corespunzător? Nicio grijă, îți spunem noi care este alimentația potrivită atunci când faci sport.

Lectură plăcută și la mulți ani alături de noi!

 

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top