Now Reading
Beneficiile Himalaya Herbals Gum Expert pentru sănătatea ta dentară

Beneficiile Himalaya Herbals Gum Expert pentru sănătatea ta dentară

Revista Psychologies
beneficiile-himalaya-herbals-gum-expert-pentru-sănătatea-ta-dentară

Himalaya Herbals Gum Expert oferă o varietate de sortimente de pastă de dinți pentru întreaga familie, cu 100% ingrediente active naturale și fără parabeni. Formulele inovatoare amplifică proprietățile plantelor de ameliorare a sensibilității dentare și a prospețimii respirației, precum și de albire a dinților.

Inspirate din principiile medicinei ayurvedice, aceste paste de dinți conțin extracte naturale, care combat eficient placa bacteriană și previn apariția cariilor dentare și a gingivitei:

  • Triphala –  conține taninuri ce distrug microbii și împiedică aderarea bacteriilor la suprafața dinților
  • Neem –antibacterian, antimicrobian
  • Miswak – previne inflamația gingiilor și reduce apariția sângerărilor gingivale
  • Rodie – astringent natural
  • Scorțișoară de Celyon –antimicrobian
  • Cardamon – antifungic,  antibacterian

Ai grijă de igiena ta orala cu produse exclusiv pe bază de extracte naturale din plante atent selecționate, fără pesticide, în acord cu principiile ayurvedice!

Pasta de dinți Himalaya Complete Care conține o doză sporită de extract din rodie și arbore de Miswak, cu proprietăți antibacteriene. Folosită în mod regulat, această pastă de dinți previne depunerea de tartru, apariția gingivitei și a cariilor și susține formarea unei bariere protectoare antibacteriene pentru până la 12 ore.

Pasta de dinți Himalaya Mint Fresh, cu formulă moderat mentolată, oferă o senzație de prospețime de lungă durată, păstrând restul beneficiilor ce derivă din mixul de bază al gamei. Încă de dinainte de apariția pastei de dinți, menta era folosită pentru împrospătarea respirației și pentru albirea dinților și pentru proprietățile antiinflamatorii, antiseptice, dezinfectante și cicatrizante, motiv pentru care mentolul a devenit unul dintre cele mai populare ingrediente din pasta de dinți.

Pasta de dinți Himalaya Sparkly White, care adaugă la mixul de bază enzime din papaya și ananas, îndepărtează delicat petele de pe suprafețele dinților. Efectele devin vizibile încă din primele două săptămâni de utilizare. În plus, aceste enzime din fructe reduc și previn sângerările și inflamațiile gingivale, iar ingredientul activ extras din arborele de Miswak accentuează efectul anti-microbian, de eliminare a germenilor cauzatori de carii dentare și boli parodontale.

Pasta de dinți Himalaya Active – White Gel are o formulă avansată bazată pe plante, fructe și condimente, îmbogățită cu enzime care ajută la albirea dinților și cu agenți astrigenți naturali din scorțișoară și cuișoare, care păstrează respirația proaspătă o perioadă îndelungată.

Recomandări generale:

Supravegheați copiii sub 6 ani în momentul periajului. Pentru a reduce riscul de ingerare, în cazul copiilor, este recomandată folosirea unei cantități de pastă cât un bob de mazăre. Se recomandă folosirea pastelor de dinți de două ori pe zi, dimineața și seara.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top