Now Reading
FOREO instituie o rutină perfectă a pielii, care durează doar 6 minute!

FOREO instituie o rutină perfectă a pielii, care durează doar 6 minute!

Revista Psychologies
foreo-instituie-o-rutină-perfectă-a-pielii-care-durează-doar-6-minute

Creșterea puterii economice globale combinată cu inovația și concurența intensă a făcut ca tehnologia să fie mai disponibilă și mai accesibilă decât oricând, cu toate acestea, există o nouă monedă în creștere. Trăind în epoca modernă afectată de un stil de viață rapid, nu nesurprinde faptul că „timpul” a devenit o marfă prețioasă. Se spune adesea că timpul înseamnă bani, așa că brand-ul suedez FOREO a s strâns câteva cifre și a găsit o soluție, astfel încât, atunci când vine vorba de bunăstarea ta, nu trebuie să faci niciun compromis.

Obiceiurile milenialilor de a cheltui foarte mult au fost aspru criticate în special pentru înclinația lor pentru pâinea prăjită cu avocado și pentru ieșitul la cafele. Realitatea este că acești consumatori sunt lipsiți de timp și își doresc lucruri care să le facă viața mai ușoară decât lucruri care să le economiseasă bani. La FOREO, am combinat tehnologie de vârf și inovația pentru a crea dispozitive revoluționare care redau atât timp cât și bani, oferind în același timp rezultate premium pentru îngrijirea pielii, în speranța că acest lucru va îmbunătăți viețile din întreaga lume.”, explică Boris Trupcevic, CEO FOREO.

El continuă: „Mintea și corpul nostru sunt aliați puternici, iar pielea noastră este oarecum o hartă a sănătății. Conexiunea evidentă dintre cele trei este vizibilă în reacția noastră fizică la stres, care este cea mai mare amenințare la adresa sănătății din secolul XXI. Acesta este motivul pentru care este extrem de important să rezervăm un timp obligatoriu pentru îngrijirea noastră și de aici FOREO vine cu adevărat să strălucească – am conceput un tratament facial complet care durează doar 6 minute și care oferă rezultate profesionale la nivel de spa – în confortul de acasă!”.

Luminile LED, microcurenții, pulsațiile T-sonic – tehnologii care nu au fost prezentate cu mult timp în urmă, poate doar în science fiction, sunt acum o realitate. Oamenii de știință de la Institutul FOREO au combinat cea mai recentă tehnologie cu un design suedez elegant pentru a crea manual cele mai inteligente instrumente de îngrijire a pielii care funcționează efectiv! Fie că aveți nevoie de ceva timp de relaxare pentru a vă răsfăța și de a vă odihni, fie că sunteți în mișcare şi vă grăbiți la cursul preferat de gimnastică după serviciu, este nevoie de șase minute pentru ca trei dintre super-eroii FOREO să-și aplice magia și să ofere o piele strălucitoare şi tinerească în fiecare zi.

Cu sigiliul de aprobare al expertului Vogue.fr, FOREO dezvăluie cel mai bine păstrat secret al industriei de înfrumusețare: Tratament facial complet de 6 minute!

Un minut cu LUNA 3: Pentru curățarea profesională

Nu toți eroii poartă pelerine, uneori sunt din silicon și sunt înarmați cu pulsații T-sonice. „T” din „T-Sonic” înseamnă transdermic, deoarece aceste pulsații se deplasează prin straturile pielii, stimulează fluxul sanguin și aduc oxigenul la suprafață, în timp ce îndepărtează impuritățile din pori. Exfolierea este esenţială pentru o rutină bună de îngrijire a pielii, cu toate acestea, atunci când vine vorba de pielea moale și delicată a feței, cu siguranță poți avea prea multe variante. Acesta este motivul pentru care gama LUNA FOREO prezintă perii moi de silicon pentru a vă asigura că obțineți o curățare profundă, dar delicată, lăsând bariera pielii intactă, eliminând în același timp până la 99,5% din toxinele acumulate (urme de machiaj, exces de sebum și celule moarte). În plus, LUNA 3 este oarecum un agent dublu, deoarece partea din spate are un mod de masaj ferm care folosește pulsații de intensitate ridicată și scăzută pentru a întări pielea și, în timp, îți lasă tenul luminat și textura pielii rafinată. Vogue.fr avertizează: „După ce ați încercat-o, nu mai este posibil să reveniți la curățarea facială clasică folosind doar vârful degetelor.”

Trei minute cu BEAR: Pentru a tonifica contururile feței

Fața umană are 43 de mușchi în plus față de cei 26 de mușchi plasați pe zona gâtului. O veste bună este că toată această zonă epidermică poate fi tonificată și fermă. Cu toate acestea, dacă ați crezut că antrenamentul trebuie să fie dureros pentru a obține rezultate, gândiți-vă din nou. BEAR de la FOREO, este un dispozitiv de tonifiere facial cu microcurent portabil, drăguț, care ambalează un ritual serios și în doar trei minute, întinerește pielea și reduce aspectul liniilor fine și a ridurilor. Dispozitivul combină tehnologia electrizantă a microcurentului pentru o piele mai fermă și mai strălucitoare cu ajutorul pulsațiilor T-sonice marca FOREO, pentru a oferi cel mai energizant tratament facial vreodată. Spre deosebire de alte produse similare de pe piață, BEAR dispune de sistemul patentat anti-șoc, ceea ce îl face cel mai sigur dispozitiv cu microcurent disponibil. Singurul sfat de avertizare este – fiiatent, deoarece s-ar putea să devii dependent de noua ta sesiune de îngrijire facială!

Două minute de atenție cu UFO2

Dispozitivul UFO 2 este cu adevărat un instrument nemaiîntâlnit de skin-tech, care vă hrănește atât corpul, cât și mintea. Ambalat într-un device drăguț, dar puternic, dispozitivul combină patru tehnologii de vârf care sigilează perfect „tratamentul facial complet de 6 minute”. Terapia cu lumină LED prezintă 8 lungimi de undă diferite, fiecare la fel de impresionantă în ceea ce privește performanța. De exemplu, lumina violet luminează pielea, lumina albastră elimină imperfecțiunile și lumina galbenă calmează inflamația pielii. Dispozitivul combină, de asemenea, termoterapia, crioterapia și faimoasele pulsații T-sonic pentru a oferi rezultate la un nivel profesional în doar două minute. FOREO oferă peste zece măști inteligente diferite cu ingrediente active care pot fi utilizate cu UFO 2 pentru hidratarea și tratarea pielii. Masca realizată de UFO 2 îmbunătățește nivelul de hidratare al pielii cu 126% după doar 90 de secunde și, deoarece nimic nu se pierde la suprafață, efectul durează până la 6 ore, în timp ce UFO 2 a fost dovedit clinic că reduce semnificativ apariția ridurilor în doar şapte zile.

FOREO a revoluționat modul în care ne raportăm la îngrijirea pielii, dar și cheltuirea banilor, deoarece s-a dovedit a fi o investiție excelentă pe termen lung. O perie facială tipică care implică tehnologie de ultimă oră poate costa până la 1.000 LEI. O investiție în LUNA 3 costă 825 LEI. Nu numai că acest dispozitiv iubit de celebrități este cel mai inovator instrument de curățare de pe piață, cercetările arată că cei mai vechi fani FOREO au exprimat faptul că produsele lor FOREO funcționează în continuare fără cusur chiar și după 8 ani de utilizare și încă arată la fel de frumos și curat ca cele noi. FOREO oferă rezultate premium pentru îngrijirea pielii din confortul propriei case, ceea ce înseamnă că, cu o utilizare zilnică, călătoria lunară la salon nu mai este necesară – sau costisitoare.

Ținând cont de toate acestea, LUNA 3 singur vă va economi şi bani dacă înlocuiţi tratamentele lunare scumpe de la salon cu acest dispozitiv inteligent. De asemenea, reduce ora (sau mai mult) petrecută la salon (plus naveta) în fiecare lună un minut pe zi, oferindu-ţi o piele frumoasă din confortul propriei case și la o fracțiune din costuri.

Beauty-tech-ul restabileşte piața frumuseții la domiciliu, luând experiențele suprasolicitante din salon și punându-le chiar în mâinile tale – acasă. Aceste dispozitive îmbină în mod expert inovația tehnologică și personalizarea cu ani de cunoștințe în îngrijirea pielii pentru a oferi rezultate extrem de eficiente.

„Ceea ce a realizat brandul până acum este remarcabil. A creat o serie de produse care au schimbat lumea frumuseții și bunăstării și a reușit să le lanseze în întreaga lume într-un timp foarte scurt. Acest lucru este rar. Scopul FOREO a fost pur și simplu să facă o diferență vizibilă în viața de zi cu zi a oamenilor, cu o inovație reală, în zone adesea trecute cu vederea, mai degrabă decât pur și simplu urmărind orice hype. Și a făcut-o.”, închide Trupcevic.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top