Now Reading
Frumusete high tech-tratamente faciale si corporale

Frumusete high tech-tratamente faciale si corporale

Folosesti cele mai bune produse de ingrijire, dar iti doresti tratamente mai puternice si o frumusete sculptata? Iata o serie de tehnici si aparate de ultima generatie, cu eficienta garantata, disponibile in saloane de top.

 

NASA, baby!

Thermage foloseste o tehnologie NASA, care functioneaza pe baza de radiofrecventa unipolara de intensitate mare, cu racire incorporata.

Astfel, Thermage realizeaza un lifting nechirurgical, ce reda fermitatea si conturul pielii in zonele in care aceasta si-a pierdut elasticitatea – fata, buze, zona ochilor, maini, brate, abdomen – si elimina complet celulita de pe coapse si fese.

Efectul de lifting se realizeaza atat prin contractarea fibrelor de colagen deja existente in piele, cat si prin stimularea sintezei de colagen si elastina, timp de 6 luni. Efectul maxim al terapiei se obtine la 6-8 luni de la efectuarea sa si dureaza intre 3 si 5 ani, in functie de structura genetica a fiecaruia.

Tratamentul, indicat persoanelor cu varste peste 30 de ani, trateaza pielea flasca, ridata, excesul de piele dupa slabire sau dupa nastere si se poate realiza pe fata, ochi (pleoape lasate), gat-decolteu, abdomen sau coapse.

Sedinta este unica si se poate repeta, cel mai devreme, dupa un an. Contraindicatii: proteze metalice pe zonele tratate si boli autoimune.

Tratament total pentru fata – necesara o singura sedinta, pret: 2.200 euro.

 

Preferata vedetelor

Dermapen este o tehnica ce are la baza micro­intepaturi cu ace foarte fine, a caror adancime este reglata de la 0,5 la 2,5 mm.

Terapia functioneaza pe acelasi principiu ca si terapia Vampir (PRP), ce are un imens succes la Hollywood.

Prin intepare, se produce o microsangerare, care activeaza trombocitele, ce elibereaza o serie de substante care, la randul lor, stimuleaza formarea de colagen si elastina. Apoi se aplica o serie de ingrediente active, ce patrund in piele prin microcanaliculele formate, vitaminizand-o si hranind-o.

Tratamentul este indicat pentru pielea imbatranita, lipsita de elasticitate pentru riduri fine, cicatrici postacneice, pori deschisi, hiperpigmentare.

Terapia este personalizata in functie de pacient si nevoile sale, dar, in medie, dureaza 30 de minute. Pret/sedinta: 150 euro.

Aceste tratamente sunt disponibile la Clinica Mikomed str. Nicolae Caramfil, nr. 51, Bucuresti.

Tel.:0722525472

[email protected]

 

Facial complet

HydraFacial reprezinta cea mai noua si avansata tehnologie americana de curatare faciala si regenerare a pielii, care se bazeaza pe folosirea solutiilor de hidratare cu antioxidanti.

HydraFacial imbina, in cadrul aceleiasi sedinte de tratament, curatarea, exfolierea, extractia punctelor negre, hidratarea si protectia oferita de antioxidantii introdusi in piele la finalul terapiei.

Datorita tehnologiei de ultima generatie, punctele negre nu sunt extrase manual, evitandu-se astfel lezarea pielii, asa cum se intampla in cazul tratamentelor faciale clasice.

Terapia se poate realiza in orice moment al zilei, dureaza 30 de minute si costa 250 lei/sedinta.

 

Frozen beauty

Crio-Cooltech distruge grasimea de pe coapse, brate sau abdomen iar rezultatele se vad chiar de la prima sedinta! Poti remarca foarte usor diferenta masurand cu centimetrul zona tratata. Evident, efectele sunt din ce in ce mai vizibile de la o saptamana la alta, iar terapia continua sa actioneze intre sedinte.

Crio-Cooltech foloseste o tehnologie performanta care, pur si simplu, ingheata grasimea in exces de pe zona tratata.

Dispozitivul aplicat pe abdomen si coapse strange ca un vacuum stratul de grasime nedorit si il ingheata, in mai putin de 1 minut, la – 8º C.

Astfel, celulele grase sunt distruse si apoi eliminate in mod natural.

Pentru ca raceste pana la 8º C in mai putin de 1 minut, Crio-Cooltech reduce senzatia de disconfort din timpul tratamentului, spre deosebire de alte aparate similare, care racesc la – 3º C in 10 minute.

In plus, e prevazut cu mini aplicatori, special conceputi pentru indepartarea grasimii din zona genunchilor, bratelor, coapselor sau zonei lombare.

Ai nevoie de maxim trei sedinte/zona, iar in aceeasi zona sedinta poate fi repetata la un interval de doua luni.

Durata tratament: 70 de minute, pret: 600 lei

Tratamente disponibile la Noblezza Beauty Clinic, str. Putul lui Zamfir, nr.63, sector 1, Bucuresti

Tel.: 0723 679 966

[email protected]

 

Anti-age

OxyGenera, tratament facial cu oxigen hiperbaric de puritate medicala 98% si InfraRed Soft Laser, are rezultate anti-age si de lifting instant!

Acest concept detine cinci tehnologii inglobate intr-un singur echipament, cu rezultate dovedite in reintinerirea faciala: oxigenul hiperbaric oxigeneaza straturile profunde ale pielii; Phooton OxygenMask + InfraRed Soft Laser ofera oxigenare si stimulare celulara; microdermoabraziunea cu particule de diamant este un peeling cu efect antirid si lifting; radiofrecventa multipolara stimuleaza colagenul si elastina; vacuumul facial are efect de lifting.

Acest sistem destinat ridurilor – si nu numai – inlocuieste traditionalele tratamente invazive cu botox sau acid hialuronic.

Tratamentele OxyGenera sunt de lifting instant, antirid densifiant, activator de colagen prin oxigenare faciala, lifting pentru ochi, luminozitate instanta, tratament antiacneic si hidratant.

Durata tratament: 1h si 30 min, pret: 180 lei.

 

Celulita si vergeturi

Adeline V diminueaza celulita, contribuie la remodelarea corporala si reducerea circumferintei coapsei.

Tehnologia revolutionara, Elos, combina patru terapii diferite care ajuta la diminuarea si eliminarea celulitei: radiofrecventa bipolara (RF) favorizeaza formarea de colagen prin intermediul unei incalziri in profunzime a tesuturilor, produce arderea treptata a grasimilor stocate si reface elasticitatea si tonusul pielii.

Llumina infrarosie (IR) stimuleaza metabolismul celular, ajuta la remodelarea corporala si obtinerea unor rezultate impresionante impotriva tesutului adipos, a celulitei si vergeturilor.

Vacuumul imbunatateste fluxul sanguin si limfatic, actioneaza asemenea unui masaj profund, sub derma, iar rolele mecanice de masaj permit realizarea unui tratament anticelulitic agreabil, stimuleaza tesuturile prin intermediul carora grasimile stocate sunt eliminate.

Durata tratament: 30 min-1 h, pret: 200-340 lei

Tratamente disponibile la Chic Salon, Izvor, b-dul Libertatii, nr. 22, Bucuresti

Tel.: 0728 338 055

www.chicsalon.ro

A consemnat Catalina Cristescu

 

Citeste si:

Ce este terapia cu ozon

Medicina estetica si promisiunea tineretii

Foto: shutterstock.com

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top